Ελλάδα|03.06.2024 09:50

Ηράκλειο: Γεμάτο μώλωπες στο σώμα το 3,5 ετών κορίτσι - Συνελήφθη η μητέρα και 23χρονος

Newsroom

Σοκ προκαλεί μία νέα υπόθεση κακοποίησης ενός 3χρονου κοριτσιού από το Ηράκλειο Κρήτης.

Πώς αποκαλύφτηκε η υπόθεση κακοποίησης 

Η κακοποίηση αποκαλύφτηκε το μεσημέρι της περασμένης Παρασκευής όταν ιδιοκτήτης σπιτιού στην περιοχή του Πόρου τηλεφώνησε στην Άμεση Δράση λέγοντας άκουγε για πολλή ώρα, έντονα κλάματα μικρού παιδιού από γειτονικό σπίτι. Στο σημείο έσπευσαν άμεσα αστυνομικοί και βρήκαν το παιδί με μώλωπες σε όλο το κορμί και το κεφάλι.

Στο σπίτι μαζί με το παιδί ήταν ένας 23χρονος ενώ όπως διαπιστώθηκε η μητέρα του μικρού κοριτσιού έλειπε από το διαμέρισμα.

Οι Αρχές συνέλαβαν το νεαρό ενώ αναζητήθηκε και συνελήφθη στη συνέχεια και η 20χρονη Ελληνίδα μητέρα του παιδιού, σύμφωνα με το ekriti.gr.  Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία και σήμερα οδηγούνται ενώπιον του Εισαγγελέα.

Φέρει και παλαιότερα τραύματα το παιδί

Μάλιστα κατά τις ίδιες πληροφορίες, το κοριτσάκι μεταφέρθηκε στο ΠΑΓΝΗ όπου και εξετάστηκε ενώ πηγές αναφέρουν ότι φέρει και παλαιότερα τραύματα.

Το κοριτσάκι πλέον νοσηλεύεται στην Παιδοχειρουργική Κλινική ενώ με εντολή Εισαγγελέα αφαιρέθηκε η προσωρινή επιμέλεια από την μητέρα και το παιδί θα μείνει με τον παππού και την γιαγιά από την πλευρά της μητέρας.

Σημειώνεται πως το ίδιο κοριτσάκι που πριν από λίγες ημέρες είχε εντοπιστεί να τριγυρνά μόνο σε κεντρικό δρόμο του Ηρακλείου ενώ και τότε είχε συλληφθεί και πάλι ο 23χρονος καθώς η μητέρα του κοριτσιού είχε αφήσει το παιδί υπό την επίβλεψή του.

ΗράκλειοπαιδίσύλληψηκακοποίησηΗράκλειο Κρήτης