Ελλάδα|03.06.2024 15:51

Θεσσαλονίκη: «Έσπασαν» τα ισόβια για τη νύφη που σκότωσε με τηγάνι τον πεθερό της

Newsroom

Έσπασαν τα ισόβια για την 58χρονη, που τον Ιούνιο του 2019 σκότωσε τον πεθερό της με τηγάνι και στη συνέχεια μετέφερε το πτώμα του στο κλιμακοστάσιο της πολυκατοικίας, όπου διέμενε, στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με τη voria.gr, το Μικτό Ορκωτό Εφετείο Θεσσαλονίκης την έκρινε ένοχη για ανθρωποκτονία με δόλο με μειωμένο καταλογισμό, γεγονός που άνοιξε τον δρόμο, ώστε να μειωθεί η ποινή των ισόβιων δεσμών, στην οποία είχε καταδικαστεί πρωτόδικα και της επέβαλε ποινή κάθειρξης 13 ετών. Η ίδια δεν παρέστη στο δικαστήριο και εκπροσωπήθηκε από πληρεξούσιο δικηγόρο.

Η 58χρονη κατηγορείται ότι σκότωσε τον 89χρονο πρώην πεθερό της στο οροφοδιαμέρισμα, όπου διέμενε ο δεύτερος επί της οδού Αρμενοπούλου, στη Θεσσαλονίκη. Η κατηγορούμενη, λόγω του  ιστορικού ψυχολογικών προβλημάτων που αντιμετώπιζε, φιλοξενούνταν σε δωμάτιο του ίδιου διαμερίσματος, που της είχε παραχωρήσει ο πρώην σύζυγός της. Κατηγορούμενη και θύμα φαίνεται πως είχαν πολλές προστριβές, μέχρι που τον Ιούνιο του 2019 ένοικοι της πολυκατοικίας εντόπισαν το πτώμα του στο κλιμακοστάσιο. Η 58χρονη φέρεται να τον μετακίνησε εκεί, ώστε να αποδοθεί ο θάνατός του σε πτώση, καθώς ο ίδιος χρησιμοποιούσε περιπατητήρα για τις μετακινήσεις του. Ωστόσο, όπως αποκαλύφθηκε στη συνέχεια, ο ηλικιωμένος κατέληξε από κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, συνέπεια του χτυπήματος με τηγάνι.

τηγάνιΘεσσαλονίκηηλικιωμένοςπτώμα