Ελλάδα|04.06.2024 08:40

Βόλος: Αδιανόητες απειλές αστυνομικού κατά δικαστικού – Καταδικάστηκε ο ένστολος

Newsroom

Καταδικάστηκε σε 4χρόνια χωρίς αναστολή από το Αυτόφωρο του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Βόλου χθες ένας 57χρονος πρώην αστυνομικός για την κατηγορία της βιαιοπραγίας κατά δικαστικού υπαλλήλου.

«Θα σε σκίσω σαν κ@@@@α» έγραφε σε απειλητικά email

Όπως αναφέρει το thenewspaper, αντιμέτωποι με ένα τρομερά χυδαίο e-mail ήρθαν όλες οι εισαγγελικές αρχές στην χώρα χθες το πρωί. Συγκεκριμένα ο 57χρονος αγανακτισμένος αποταγμένος αστυνομικός που διεκδικεί σύνταξη για 10 δεδουλευμένα έτη, αλλά το αίτημα του έχει απορριφθεί και παραγραφεί, αποφάσισε να στείλει ηλεκτρονικό μήνυμα βρίζοντας και μηνύοντας τους Εισαγγελείς του Βόλου αλλά και τις Κρήτης αποστέλλοντας το ηλεκτρονικό μήνυμα σε όλες τις εισαγγελίες της Ελλάδας.

Τρομερά υβριστικές και χυδαίες σεξουαλικές απειλές, ακατονόμαστες πεζοδρομιακές φράσεις οι οποίες περιγράφονται σε 5.500 σελίδες της μηνυτήριας αγωγής. Σοκαρισμένο το ακροατήριο δεν πίστευε ότι άκουγε «θα σε γ@@@@σω» «θα βελάζεις σαν κατσίκι, θα σε σφάξω στο γόνατο» «θα σου σκίσω την κ……..α», «άμα σε βρω θα σου σπάσω τα μούτρα» αλλά και άλλες χιλιάδες τέτοιες εκφράσεις να αναφέρονται σε Εισαγγελείς και Δικαστές. Ο 57χρονος δεν έμεινε μόνο εκεί, ανακάτεψε και έστειλε το χυδαίο αυτό e-mail ακόμη και σε Βουλευτές, Υπουργούς και Ευρωβουλευτές. Παρ’ αυτά η έδρα προσπάθησε να είναι υποστηρικτική εξηγώντας ότι θα ήταν καλύτερα να ζητήσει αναβολή και συμβουλεύοντας τον να οργανώσει καλύτερα την απολογία του μιας και η κατηγορία που αντιμετώπιζε ήταν σοβαρή.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο 57χρονος στέλνει και επαναλαμβάνει την διαδικασία αυτή τα τελευταία δυο χρόνια. Παρουσιάστηκε στο δικαστήριο μην έχοντας επίγνωση του τι έχει κάνει, αφού συχνά χαζολογούσε. Τελικά η «καμπάνα» ήταν βαριά, όπως ήταν αναμενόμενο.

αστυνομικόςΒόλοςαπειλέςειδήσεις τώρα