Ελλάδα|04.06.2024 11:29

Κρήτη: Τι λέει η γειτόνισσα που κάλεσε την αστυνομία για να σώσει το 2,5 ετών κοριτσάκι

Newsroom

Το κακοποιητικό περιβάλλον, στο οποίο ζούσε το 2,5 ετών κοριτσάκι στο Ηράκλειο Κρήτης, περιέγραψέ στην κατάθεση της στην αστυνομία η γειτόνισσα που κάλεσε το 100 για να δώσει ένα τέλος στα βασανιστήρια που βίωνε το παιδί.  

Η κακοποιητική συμπεριφορά του 23χρονου, που έχει προφυλακιστεί, προς το κοριτσάκι, έγινε γρήγορα αντιληπτή στη γειτονιά. Το ζευγάρι μαζί με τον αδελφό του νεαρού,  μετακόμισαν στην περιοχή του Πόρου πριν από περίπου 20 ημέρες. 

Όπως είπε η γειτόνισσα τον άκουγε να φωνάζει, αντιλαμβανόταν το «πλατς» και έπειτα ακολουθούσε το κλάμα του μικρού κοριτσιού. Η συχνότητα αυτών των περιστατικών ήταν, σύμφωνα με τη μάρτυρα, τουλάχιστον δύο φορές την ημέρα.

«Η μάνα του έλεγε σταμάτα φτάνει»

Αντίθετα, κατά τη γειτόνισσα, δεν είχε ακούσει τη μητέρα να φωνάζει στο κοριτσάκι. Περιγράφει ωστόσο ότι την είχε ακούσει να φωνάζει στον σύντροφο της: «σταμάτα πια, φθάνει».

Το μεσημέρι της περασμένης Παρασκευής άκουσε και πάλι φωνές και  κλάμα του παιδιού και αποφάσισε να μη μείνει με σταυρωμένα χέρια και έτσι κάλεσε την Αστυνομία, σύμφωνα με το cretalive. 

Το 2,5 ετών κοριτσάκι νοσηλεύεται στην Παιδοχειρουργική κλινική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου με εμφανή τα σημάδια από χτυπήματα στο σώμα αλλά και στο κεφάλι του.

κακοποίησηΕΛΑΣπαιδίΚρήτηειδήσεις τώρα