Ελλάδα|06.06.2024 12:23

Συναγερμός σε Γραμματικό και Βαρνάβα: Ροζ νερό τρέχει από τις βρύσες - «Να μην πιει ο κόσμος»

Newsroom

Μπροστά σε ένα παράξενο θέαμα βρέθηκαν οι κάτοικοι σε Γραμματικό και Βαρνάβα, καθώς ανοίγοντας τις βρύσες τους είδαν να τρέχει... ροζ νερό.

Όπως καταγγέλλεται, έπειτα από διακοπή ρεύματος προκλήθηκε αυτό το φαινόμενο στο δίκτυο υδροδοσίας με αποτέλεσμα να εμφανιστεί ροζ νερό.

Πως προέκυψε το πρόβλημα

Σε παρέμβασή του στο  ACTION24 ο αντιδήμαρχος Μαραθώνα, Βαγγέλης Σωτηρίου, εξήγησε τι συνέβη με το πρόβλημα που προέκυψε.

Σύμφωνα με τον Βαγγέλη Σωτηρίου το ροζ νερό εμφανίστηκε πριν τρεις ημέρες μετά από διακοπή ρεύματος. «Έμεινε χαμηλή η πίεση δικτύου. Μετά επανήλθε το ρεύμα και εμφανίστηκε το ροζ νερό. Η τεχνική υπηρεσία του δήμου έκανε έλεγχο και διαπιστώθηκε πως τα αντλιοστάσια και οι δεξαμενές δεν είχαν παραβιαστεί. Να ξέρετε πως το Γραμματικό παίρνει νερό από γεωτρήσεις» υπογράμμισε σχετικά.

«Ενημερώσαμε τον κόσμο να μην πιούν νερό. Αδειάσαμε τα δίκτυα, κάναμε δύο φορές καθαρισμούς και τώρα φαίνεται πως το νερό είναι μια χαρά. Πήραμε δείγματα για να διαπιστώσουμε από πού προήλθε αυτό το νερό», πρόσθεσε ο κ. Σωτηρίου.

ΓραμματικόειδήσειςαπαγόρευσηκάτοικοιΒαρνάβαςειδήσεις τώρανερό