Ελλάδα|06.06.2024 18:10

Εξαφάνιση Michael Mosley από Σύμη: Τι λέει ο δήμαρχος στο ethnos.gr

Ελευθερία Σπυράκη

Συνεχίζονται με αμείωτη ένταση οι έρευνες για τον εντοπισμό του γνωστού παρουσιαστή του BBC Dr Michael Mosley τα ίχνη του οποίου χάθηκαν ενώ έκανε πεζοπορία στη Σύμη.

Η σύζυγός του, Dr Clare Bailey, ειδοποίησε την αστυνομία αφού ο σύζυγός της δεν επέστρεψε μέχρι τις 7:30 χτες το απόγευμα. Οι τοπικές Αρχές ακολούθησαν στη διαδρομή του για να τον εντοπίσουν, χωρίς αποτέλεσμα για την ώρα

Τι λέει ο δήμαρχος Σύμης στο ethnos.gr

Όπως ανέφερε ο δήμαρχος Σύμης Λευτέρης Παπακαλοδούκας στο ethnos.gr, το ότι ο παρουσιαστής δεν έχει εντοπιστεί μέχρι αυτή την ώρα «δεν δικαιολογείται».

«Δεν περπάτησε από τον κεντρικό δρόμο αλλά από περιπατητικό μονοπάτι σύμφωνα με μαρτυρία», σημείωσε στη συνέχεια και πρόσθεσε: «Λένε ότι τον είδε μία κυρία να επιστρέφει από τον Άγιο Νικόλαο και εκτιμάται ότι δεν έφτασε στην παραλία Πέδι που είχε δηλώσει ότι θα μεταβεί. Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουν προκύψει η διαδρομή που ακολούθησε δεν είχε χαράδρες».

Ποιος είναι ο Michael Mosley

Ο 67χρονος είναι γνωστός στη Βρετανία για τις εμφανίσεις του σε τηλεοπτικές εκπομπές όπως το «This Morning» και το «The One Show». Είναι επίσης οικοδεσπότης του podcast «Just One Thing» για την υγεία για το BBC.

Στο παρελθόν παρουσίαζε και τη σειρά «Trust Me, I'm A Doctor» στο BBC.

ΣύμηεξαφάνισηBBCειδήσεις τώραπαρουσιαστής