Ελλάδα|09.06.2024 13:36

Σύμη: Με δάκρυα στα μάτια ο εικονολήπτης που εντόπισε τη σορό του παρουσιαστή - «Λυπάμαι που τον βρήκα νεκρό»

Newsroom

Εμφανώς συγκινημένος εμφανίστηκε ο εικονολήπτης της ΕΡΤ, Αντώνης Μυστιλόγλου, καθώς από τα πλάνα που τράβηξε ο ίδιος βρέθηκε η σορός του Βρετανού παρουσιαστή του BBC, Μάικλ Μόσλεϊ στη Σύμη. Ο ίδιος περιέγραψε  στο Sky News, την στιγμή της δραματικής ανακάλυψης. «Λυπάμαι που ήμουν εγώ που τον βρήκα νεκρό», είπε, με δάκρυα στα μάτια.

Πώς εντοπίστηκε η σορός από τα πλάνα του

Όπως περιέγραψε στο βρετανικό μέσο: «Καθόμασταν σε ένα καφέ, όλοι οι ρεπόρτερ και αποφασίσαμε να πάμε με σκάφος για να τραβήξουμε κάποια πλάνα από τις ομάδες έρευνας. Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού, είδαμε κάτι στα βράχια, κάτι σαν ομπρέλα. Έκανα zoom και close up, φτάσαμε στην παραλία της Αγίας Μαρίνας και παρατήρησα έξω από τον φράχτη, κάτι μαύρο. Έκανα ζουμ όσο πήγαινε, ήμασταν περίπου 300 μέτρα μακριά. Είδα κάτι αλλά δεν ήμουν σίγουρος. Το είπα στον δήμαρχο καθόταν δίπλα μου και πήγαμε πιο κοντά, στα 200 μέτρα.

Επιστρέψαμε στο καφέ, και είδαμε καθαρά έναν άντρα, ξαπλωμένο με τα χέρια πάνω στην κοιλιά. Φορούσε και ρολόι, ήταν ίδια με την περιγραφή του αγνοούμενου», συνέχισε.

«Λυπάμαι για την οικογένεια που ήμουν εγώ που τον βρήκα νεκρό», είπε και ερωτηθείς για το τι έχει να πει στην οικογένεια του 67χρονου, δήλωσε : «Μακάρι να είχαμε καλύτερα νέα».

εικονολήπτηςBBCειδήσεις τώρανεκρόςπαρουσιαστήςΣύμη