Ελλάδα|09.06.2024 16:33

Σύμη: Συντετριμμένη η σύζυγος του παρουσιαστή του BBC που βρέθηκε νεκρός

Newsroom

Συντετριμμένη είναι η σύζυγος του παρουσιαστή του BBC, Μάικλ Μόσλεϊ, ο οποίος μετά από 4 μέρες αναζητήσεων εντοπίστηκε νεκρός στην παραλία της Αγίας Μαρίνας, στη Σύμη, το πρωί της Κυριακής. Η ίδια συγκινημένη και ευχαριστώντας του πάντες τόνισε «νιώθω τόσο τυχερή που είχα αυτή τη ζωή με τον Μάικλ».

«Είναι συγκλονισμένη που έχασα τον Μάικλ»

«Δεν ξέρω ακριβώς από πού να αρχίσω. Είναι συγκλονισμένη που έχασα τον Μάικλ, τον υπέροχο, αστείο, ευγενικό και λαμπρό σύζυγό μου. Είχαμε μια απίστευτα τυχερή ζωή μαζί. Αγαπούσαμε ο ένας τον άλλον πάρα πολύ και ήμασταν τόσο ευτυχισμένοι μαζί. Είμαι απίστευτα περήφανη για τα παιδιά μας, την ανθεκτικότητα και την υποστήριξή τους τις τελευταίες ημέρες.

Η οικογένειά μου και εγώ παρηγορηθήκαμε πάρα πολύ από την έκρηξη αγάπης από ανθρώπους από όλο τον κόσμο. Είναι σαφές ότι ο Μάικλ σήμαινε πάρα πολλά για πολλούς από εσάς.Μας παρηγορεί το γεγονός ότι παραλίγο να τα καταφέρει. Έκανε μια απίστευτη ανάβαση, πήρε τη λάθος διαδρομή και κατέρρευσε εκεί όπου δεν μπορούσε να τον δει εύκολα η εκτεταμένη ομάδα έρευνας.

Ο Μάικλ ήταν ένας περιπετειώδης άνθρωπος, είναι μέρος αυτού που τον έκανε τόσο ξεχωριστό. Είμαστε τόσο ευγνώμονες στους εξαιρετικούς ανθρώπους στη Σύμη που εργάστηκαν ακούραστα για να βοηθήσουν στην ανεύρεσή του. Κάποιοι από αυτούς τους ανθρώπους στο νησί, που δεν είχαν καν ακούσει για τον Μάικλ, δούλευαν από το πρωί μέχρι το βράδυ χωρίς να τους ζητηθεί. Είμαστε επίσης πολύ ευγνώμονες στον Τύπο που μας αντιμετώπισε με μεγάλο σεβασμό.

Αισθάνομαι τόσο τυχερή που έχω τα παιδιά μας και τους καταπληκτικούς μου φίλους. Πάνω απ’ όλα, νιώθω τόσο τυχερή που είχα αυτή τη ζωή με τον Μάικλ.

«Σας ευχαριστώ όλους».

«Μάλλον ζαλίστηκε, ξάπλωσε και έμεινε εκεί» - Ιατροδικαστής και κλιμάκιο ερευνών στο νησί

Όσο για τα αίτια του θανάτου του παρουσιαστή, ο ιατροδικαστής αποκλείει την εγκληματική ενέργεια. Σύμφωνα με την εκτίμησή του, η σήψη είναι προχωρημένη και δεν μπορεί να διαπιστώσει την αιτία θανάτου, ούτε να καταλάβει αν έπεσε ο παρουσιαστής από τα βράχια. Πάντως, δεν βλέπει χτυπήματα από το λίγο που μπορεί να διακρίνει.

Εκ πρώτης όψεως, ο Μόσλεϊ δεν φέρει χτυπήματα, με τον δήμαρχο να εκτιμά πως «μάλλον ζαλίστηκε, ξάπλωσε και εκεί έμεινε».

Στο νησί έσπευσε και ιατροδικαστής αλλά και κλιμάκιο εγκληματολογικών ερευνών, από τη Ρόδο για να διευκρινιστούν τα αίτια του θανάτου και να δοθεί απάντηση στο πώς πέθανε ο διάσημος Βρετανός παρουσιαστής.  

έρευνεςθάνατοςΣύμηπαρουσιαστήςειδήσεις τώραBBC