Ελλάδα|09.06.2024 16:56

Ευρωεκλογές 2024: Viral ατάκα ταβλαδόρου λουόμενου - «Να έρθουν να ψηφίσω εδώ- Παίζουμε...φεύγα»

Newsroom

Παραλία ψήφισαν πολλοί Αθηναίοι την Κυριακή των ευρωεκλογών. Κάποιοι μάλιστα δεν δίστασαν προτιμήσουν το τάβλι και τη θάλασσα ενώ ένας εξ' αυτών δήλωσε πως θα ψήφιζε μόνο αν η κάλπη ερχόταν στην παραλία.

Ευρωεκλογές 2024 - Ταβλάκι και παραλία

Συγκεκριμένα, η κάμερα του Action24 βρέθηκε στην παραλία του Αλίμου και συνομίλησε με λουόμενους, ενώ την παράσταση «έκλεψε» ένας κύριος που «ψήφισε» ηλιοθεραπεία και… τάβλι αντί για την κάλπη. «Καλημέρα. Παίζουμε τάβλι, αυτό είναι φεύγα. Δεν θα πάω να ψηφίσω, πες μου για ποιον λόγο να πάω; Αν θέλουν, ας έρθουν να ψηφίσω εδώ», είπε χαρακτηριστικά.

«Μια χαρά είναι ο καιρός σήμερα. Δεν πήγα να ψηφίσω. Ήρθα να καθαρίσω το μυαλό μου για να δω τι θα ψηφίσω. Πρώτα μπανάκι, καθαρό μυαλουδάκι και σωστή ψήφο», τόνισε άλλος κύριος μεταξύ σοβαρού και αστείου.

ΠΑΣΟΚευρωεκλογές αποτελέσματαΕυρωεκλογέςευρωεκλογές 2024exit pollΖωή ΚωνσταντοπούλουΔημήτρης ΝατσιόςΚυριάκος ΜητσοτάκηςΠλεύση ΕλευθερίαςΣτέφανος ΚασσελάκηςΑλέξης ΧαρίτσηςΝέα αριστεράΚυριάκος ΒελόπουλοςΕλληνική ΛύσηΝέα Δημοκρατίαειδήσεις τώραΔημήτρης ΚουτσούμπαςΝίκος ΑνδρουλάκηςΚΚΕΚόμμα ΝίκηΣΥΡΙΖΑ