Ελλάδα|10.06.2024 14:13

Διόνυσος: Ο 26χρονος σκότωσε τον 40χρονο επειδή δεν τον άφηνε να καπνίζει

Newsroom

Ο 26χρονος ομολόγησε ότι σκότωσε τον 40χρονο στον Διόνυσο επειδή τον καταπίεζε στο σπίτι και δεν τον άφηνε να καπνίζει στο δωμάτιο. Ωστόσο, οι Αρχές έχουν άλλη εκτίμηση.

Ειδικότερα, ο 26χρονος, ο οποίος εργαζόταν ως διανομέας, ομολόγησε την πράξη του και περιέγραψε με λεπτομέρειες τη δολοφονία που έγινε τα ξημερώματα της περασμένης Τετάρτης. Ισχυρίστηκε ότι σκότωσε με μια μαχαιριά στο στήθος τον 40χρονο, που τον φιλοξενούσε στο σπίτι του στο Διόνυσο επειδή τον καταπίεζε στο σπίτι και δεν τον άφηνε να καπνίζει στο δωμάτιο, μεταδίδει η ΕΡΤ.

Οι αστυνομικοί, πάντως, θεωρούν ότι μπορεί ο πραγματικός λόγος που οδήγησε τον 26χρονο στη δολοφονία να ήταν οι οικογενειακές διαφορές των δυο ανδρών, που υπήρχαν από τότε που βρίσκονταν στην πατρίδα τους.

Έπλυνε το μαχαίρι και έφυγε

Μετά τη δολοφονία ο δράστης έπλυνε το μαχαίρι, το άφησε στο σπίτι, σκούπισε το στήθος του θύματος -όπου τον είχε μαχαιρώσει- και καθάρισε τα αίματα. Στις 14:30 έφυγε από το σπίτι με τη μοτοσικλέτα του, την άφησε κάπου κοντά στο σπίτι και μετά έφυγε με τρένο για τη Θεσσαλονίκη όπου εντοπίστηκε το βράδυ του Σαββάτου. Σε βάρος του είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης.

Ο 26χρονος είχε βγάλει εισιτήριο για να ταξιδέψει τα ξημερώματα για Σόφια.

Οδηγήθηκε στον εισαγγελέα εκτέλεσης ποινών για το ένταλμα και μετά σε ανακριτή, από όπου πήρε προθεσμία να απολογηθεί τα επόμενα 24ωρα.

δολοφονίαειδήσεις τώραΔιόνυσοςσύλληψη