Ελλάδα | 10.06.2024 14:44

Ρόδος: Αθώος ο Νορβηγός που έψαχνε ανήλικες για παρέα μέσα από αγγελία

Newsroom

Αθώος κρίθηκε σήμερα (10/6) από το Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Ρόδου ο 53χρονος Νορβηγός όπου κατηγορούνταν για προσέλκυση παιδιών για γενετήσιους λόγους.

Ο Νορβηγός από την πρώτη στιγμή αρνήθηκε τις κατηγορίες υποστηριζόμενος ότι έψαχνε να βρει φοιτήτρια για να τον συνοδεύσει σε περίπατο καθώς πάσχει από επιληψία και άλλα προβλήματα υγείας. Επιπλέον ισχυρίστηκε ότι ζητούσε να φοράει μπικίνι γιατί θα πήγαιναν βόλτα στη θάλασσα για μπάνιο.

Τι έγραφε στην αγγελία

«Αναζητώ αδύνατη, κοντή μαθήτρια για να μου κάνει παρέα σε περίπατο για δύο ώρες. -Να φορά μπικίνι και σορτσάκι -Μη καπνίστρια. 15 ευρώ. Συνάντησε με μπροστά από την Ταβέρνα ...», έγραφε στην αγγελία.

Να σημειωθεί ότι η αγγελία προκάλεσε έντονη ανησυχία στους γονείς του σχολείου, καθώς κυκλοφόρησε τις προηγούμενες μέρες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με σχετικό μήνυμα που εφιστούσε την προσοχή τους.

Η σύλληψη του 53χρονου

Έπειτα από καταγγελίες γονέων, ο 53χρονος εντοπίσθηκε στις 6 Ιουνίου έξω από ταβέρνα στην οδό Αγίων Αναργύρων όπου θα λάμβανε χώρα προγραμματισμένο ραντεβού.

Ο Νορβηγός που εικονιζόταν σε φωτογραφία που συνόδευε την αγγελία, εμφανίστηκε στο σημείο αναμένοντας προφανώς να δει εάν θα έρθει κάποια μαθήτρια στο ραντεβού. Αμέσως οι αστυνομικοί τον προσήγαγαν και ακολούθως τον συνέλαβαν.

ανήλικοςΡόδοςειδήσειςειδήσεις τώρααγγελία