Ελλάδα|12.06.2024 07:43

Αμοργός: Συνεχίζεται το θρίλερ με τον Αμερικανό τουρίστα που αγνοείται

Newsroom

Νέο θρίλερ βρίσκεται σε εξέλιξη στην Αμοργό, καθώς από την Τρίτη (11/6) αγνοείται ένας Αμερικανός τουρίστας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άνδρας, ο οποίος είναι συνταξιούχος αστυνομικός στις ΗΠΑ, πήγε για πεζοπορία σε ένα δύσβατο σημείο της Αμοργού. Η αναμενόμενη άφιξή του στο σημείο υπολογιζόταν πριν το μεσημέρι, αλλά εκείνος δεν έδωσε σημεία ζωής.

Το χρονικό

Ο συνταξιούχος αστυνομικός ξεκίνησε πεζοπορία από την Αιγιάλη με τελικό προορισμό τα Κατάπολα, με ενδεικτικό χρόνο διαδρομής. Ο Αμερικανός είχε τελευταία επικοινωνία με την αδερφή του στις 7.20 το πρωί 15 λεπτά αφότου ξεκίνησε την πεζοπορία. Μάλιστα της έστειλε και φωτογραφία με την πινακίδα του μονοπατιού. Ωστόσο ο άνδρας μετά από ώρες δεν έδωσε σημάδια ζωής με αποτέλεσμα ο φίλος που τον φιλοξενούσε στις Κυκλάδες να ανησυχήσει και να σπεύσει στο πλησιέστερο αστυνομικό τμήμα για να δηλώσει την εξαφάνισή του. Αμέσως αστυνομικοί της Αμοργού ξεκίνησαν άμεσα έρευνες για τον εντοπισμό του άνδρα, με τη συνδρομή πυροσβεστών και κλιμάκιο εθελοντών διασωστών, χωρίς μέχρι στιγμής αποτέλεσμα.

Οι ομοιότητες με το θρίλερ της Σύμης

Η εξαφάνιση του Αμερικανού τουρίστα στην Αμοργό θυμίζει το πρόσφατο θρίλερ που εκτυλίχθηκε στη Σύμη με τον παρουσιαστή του BBC, Μάικλ Μόσλεϊ, με την τραγική κατάληξη. Θυμίζεται ότι και ο Βρετανός χάθηκε σε μια ζεστή ημέρα, κατά την οποία αποφάσισε να πάει για πεζοπορία μόνος του.

τουρίσταςΑμοργόςαγνοούμενοςειδήσεις τώραειδήσειςεξαφάνιση