Ελλάδα|12.06.2024 19:43

Ηλεία: Κάηκε το σπίτι του δολοφόνου της 11χρονης Βασιλικής

Newsroom

Φωτιά πήρε η λυόμενη κατοικία του 37χρονου δολοφόνου της 11χρονης Βασιλικής στην Μυρτιά Πύργου λίγα λεπτά. Η φωτιά επεκτάθηκε λίγο πριν ξεκινήσει η νεκρική πομπή για την κηδεία της 11χρονης.

Σύμφωνα με πληροφορίες το λυόμενο που κάηκε ήταν αυτό που διέμενε στο χωριό ο δολοφόνος της 11χρονης με την οικογένειά του στην Ηλεία.

Ηλεία: Θλίψη και οργή στην κηδεία της 11χρονης που δολοφονήθηκε από το θείο της

Πόνος, οργή, κι ένα τεράστιο «γιατί», διαγράφονται στα πρόσωπα της οικογένειας και των συγχωριανών της 11χρονης Βασιλικής, που δολοφονήθηκε άγρια από τον 37χρονο θείο της, στην Ηλεία.

Η τελευταία πράξη του δράματος γράφτηκε στον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου Μυρτιάς, όπου τελέστηκε η κηδεία της άτυχης 11χρονης.

Βεβαρημένο παρελθόν

Ο 37χρονος δράστης είχε συλληφθεί για κλοπές αυτοκινήτων, μέχρι και για βιασμό άλλης ανήλικης το 2017. Σε βάρος του είχαν εκδοθεί δεκάδες καταδικαστικές αποφάσεις, ενώ για την υπόθεση του βιασμού της 14χρονης είχε αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.

Το 2012 ο 37χρονος συνελήφθη για κλοπές αυτοκινήτων και το 2014 για κλοπές δίκυκλων, με τον ίδιο να καταδικάζεται ερήμην. Την ίδια χρονιά (2014) συνελήφθη για κλοπή καραμπίνας. Τα αποτυπώματα που εντοπίστηκαν πρόδωσαν και τις κλοπές που είχε κάνει. Το 2017 συνελήφθη για τον βιασμό της 14χρονης και μέχρι την εκδίκαση της έφεσης του επιβλήθηκαν οι όροι να παρουσιάζεται δύο φορές τον μήνα στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του και η απαγόρευση εξόδου από τη χώρα.

Μετά την ομολογία του, η έγκυος σύζυγός του, σκέφτηκε μήπως έκανε κακό και στα δικά τους παιδιά. «Μπήκα στην διαδικασία να τα ρωτήσω και μου είπαν όχι», δήλωσε η σύζυγος του 37χρονου δράστη.

παιδοκτόνοςΗλείαΠαιδοκτονίαΠύργοςειδήσεις τώρα