Ελλάδα|14.06.2024 17:12

Άμφισσα: 23χρονη περιγράφει αιμόφυρτη πως έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από τη σύζυγό της – Σοκαριστικό βίντεο

Newsroom

Σοκάρει το νέο περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας που σημειώθηκε στην Άμφισσα. Συγκεκριμένα, μια 23χρονη ξυλοκοπήθηκε άγρια από τον σύζυγό της.

Συγκλονιστικό βίντεο

Όπως μετέδωσε το MEGA, το ζευγάρι διαπληκτίστηκε μέσα στο αυτοκίνητο, με τον σύζυγο της γυναίκας να την χτυπά, ρίχνοντάς της μπουνιά στο πρόσωπο. Μάλιστα, η ίδια δημοσιοποίησε ένα συνταρακτικό βίντεο, όπου αιμόφυρτη, αφηγείται τον εφιάλτη της.

Η 23χρονη υπέβαλλε μήνυση σε βάρος του συζύγου της, με τις Αρχές να τον εντοπίζουν και να προχωρούν στη σύλληψή του. «Εδώ μπλέξαμε με καθάρματα. Χτυπάνε τις γυναίκες του κόσμου. Είναι η κόρη μου είναι 22 χρονών. Και στα καλά καθούμενα εχθές το βράδυ, ο κύριος αυτός την χτύπησε. Και φτάσαμε στα νοσοκομεία και τώρα είναι στον εισαγγελέα. Τι μπορούμε να κάνουμε; Αυτή η κατάσταση είναι ανυπόφορη. Φοβόμαστε για την ζωή του κοριτσιού μου», είπε στο MEGA ο πατέρας της 23χρονης και συνέχισε:

«Διαπληκτίστηκαν έξω σε μαγαζί. Και την χτύπησε. Κάτι της είπε… και την προκάλεσε, και ξαφνικά την χτύπησε στο πρόσωπο. Τώρα είναι στον εισαγγελέα. Μέσα στο αυτοκίνητο ήτανε οι δυο τους και την χτύπησε. Και από εκεί πήγε στο νοσοκομείο»,

Ο σύζυγος μετέφερε την 23χρονη αιμόφυρτη στο νοσοκομείο, ενώ στη συνέχεια ειδοποιήθηκε ο πατέρας της κοπέλας. Όπως είπε ο ίδιος, η κόρη του έχει ξαναπέσει θύμα ξυλοδαρμού από τον σύζυγό της.

«Και κατά τη μία η ώρα την νύχτα, δωδεκάμισι, με ειδοποίησαν και πήγα κι εγώ στο νοσοκομείο. Κι ήταν η αστυνομία εκεί πέρα, κι από εκεί πήγαμε στην αστυνομία για καταθέσεις. Κι άλλη φορά το έχει ξανακάνει, και δώσαμε τόπο στην οργή Κάναμε τα στραβά μάτια. Υπάρχει μάρτυρας, βγήκε έξω ο άνθρωπος στις 4 η ώρα το πρωί, ξυπόλητος. Και μόλις του έβαλε τις φωνές εξαφανίστηκε αυτός. Σταμάτησε», είπε ο πατέρας της 23χρονης.

«Το φόρεμα που φορούσε είναι όλο αίματα. Τα παπούτσια της χάλια η κατάσταση. Το φοβέρισε ότι θα το πετάξει μέσα στα δοχεία αυτά… στους τενεκέδες που πετάμε στα σκουπίδια».

Άμφισσαενδοοικογενειακή βίαειδήσεις τώραξυλοδαρμός