Πειραιάς: Πώς σημειώθηκε η άγρια ένοπλη συμπλοκή με έναν νεκρό σε σούπερ μάρκετ
NewsroomΑιματηρή συμπλοκή με ανταλλαγή πυροβολισμών μεταξύ τριών ατόμων, σημειώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής στην Ακτή Μουτσοπούλου στον Πειραιά.
Ειδικότερα, τρία άτομα κουρδικής – κατά τις πρώτες πληροφορίες- καταγωγής, συνεπλάκησαν μέσα σε μανάβικο μεγάλου σούπερ μάρκετ της περιοχής, με αποτέλεσμα να σκοτωθεί ένα άτομο και ακόμη ένα να μεταφερθεί σοβαρά τραυματισμένο στο Τζάνειο Νοσοκομείο.
Οι αστυνομικοί έχουν ήδη προχωρήσει σε μία σύλληψη, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, όπλο κρατούσε και ο τραυματίας, ο οποίος προσήχθη.Από τύχη δε θρηνήσαμε κι άλλα θύματα μιας και όπως προαναφέρθηκε η συμπλοκή ξεκίνησε μέσα στο μανάβικο του καταστήματος.
Άγνωστες είναι οι αιτίες της άγριας συμπλοκής, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως αρχικά είχε γίνει λόγος για ένοπλη ληστεία.
- Όσκαρ 2025: Όλα όσα ξέρουμε για την πιο μεγάλη γιορτή του σινεμά - Πού και πώς θα δούμε την 97η απονομή
- Έρχεται πακέτο μέτρων: Αύξηση κατώτατου, παγώνει η προσωπική διαφορά, ρυθμίσεις οφειλών, κόκκινα δάνεια
- Ιστορική εκεχειρία με την Τουρκία κηρύσσει το PKK: Ζητά την απελευθέρωση του Οτσαλάν
- Τέμπη: Παπανικολάου και Σλούκας άφησαν στην άκρη το μπάσκετ - «Περήφανοι που είμαστε Έλληνες, σήμερα στήθηκαν κάλπες»