Ελλάδα|14.06.2024 21:22

Άμφισσα: Συγκλονίζει η 23χρονη που έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από το σύζυγό της

Newsroom

Συγκλονίζει η 23χρονη από την Άμφισσα που δέχθηκε άγριο ξυλοδαρμό από τον σύζυγό της το βράδυ της Πέμπτης, με την ίδια να δημοσιοποιεί την αδιανόητη περιπέτειά της σε βίντεο όπου φαινόταν αιμόφυρτη.

«Με έσερνε στην άσφαλτο»

Η ίδια, μιλώντας στο MEGA περιέγραψε τον εφιάλτη που έζησε στα χέρια του συζύγου της: «Την περίοδο της εγκυμοσύνης μου ήταν η πρώτη φορά που μου σήκωσε χέρι. Με είχε χαστουκίσει, ήμουν 7,5 – μηνών έγκυος. Όταν είχα γεννήσει και το παιδί ήταν 2,5 εβδομάδων, έπειτα από νυχτερινή έξοδο, με είχε σύρει στην άσφαλτο. Ζητούσα βοήθεια, βγήκε ένας γείτονας ξυπόλυτος αλλά σηκώθηκε και έφυγε γιατί έκανα το λάθος και δεν πρόδωσα τον πρώην σύζυγό μου. Πίστευα ότι θα αλλάξει».

Αναφορικά με το χθεσινό περιστατικό, η 23χρονη είπε, «τα πράγματα ξεφύγανε. Ήμασταν σε ένα συνοικιακό μαγαζί, του ζήτησα να πάμε να φύγουμε για να πάμε στο παιδί μας, στο σπίτι μας. Ήταν επιθετικός και μου μιλούσε άσχημα. Όταν φτάσαμε σπίτι, όπου ήταν και η μαμά μου γιατί με βοηθάει με το παιδί, άρχισε να βρίζει τόσο εμένα, όσο και την οικογένειά μου. Κάθε μέρα με έβριζε. Τότε, σηκώθηκε να ντυθεί να φύγει. Του είπα να σεβαστεί το μωρό και τη μαμά μου. Βγαίνω πρώτη από το σπίτι για να τον σταματήσω και μπαίνω στο αμάξι. Άρχισε να με κοπανάει και να βρίζει».

«Μου είπε θα σε βρει ο πατέρας σου σε κάδο σκουπιδιών»

Μέσα στο αμάξι, σύμφωνα με την ίδια, ο πρώην σύζυγός της άρχισε να την απειλεί λέγοντας της ότι, «θα σε βρει ο πατέρας σου σε κάδο σκουπιδιών». «Δεν ήμουν σε άμυνα και μου χώνει μπουνιά. Βάζω τις φωνές, παίρνω την Αστυνομία αλλά δεν μπορούσα να συνεννοηθώ γιατί ήμουν πανικοβλημένη. Με πήγε στο Νοσοκομείο και με παράτησε από έξω», είπε η κοπέλα. «Δεν μου έδινε λεφτά για το παιδί, ήθελε να με απομονώσει και από τους φίλους μου», πρόσθεσε η 23χρονη.

Άμφισσαενδοοικογενειακή βίαειδήσεις τώραξυλοδαρμός