Ελλάδα | 16.06.2024 11:48

Γνωστός δικηγόρος κατηγορείται για ενδοοικογενειακή βία - Πήγε στο νοσοκομείο με τη σύζυγό του

Newsroom

Δικογραφία για περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας σχηματίσθηκε εις βάρος γνωστού δικηγόρου από το τμήμα Ενδοοικογενειακής Βίας της Ομόνοιας. Η σύζυγός του, επίσης δικηγόρος, δεν κατέθεσε μήνυση, καθώς τόσο εκείνη όσο και ο σύζυγός της ισχυρίζονται ότι τα τραύματά της προήλθαν από πτώση από σκάλα. Ωστόσο, ο γιατρός που την εξέτασε και ειδοποίησε την αστυνομία, επιμένει ότι τα τραύματα προκλήθηκαν από ανθρώπινη παρέμβαση.

Ο γιατρός ειδοποίησε την Αστυνομία

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τις πληροφορίες, τα ξημερώματα του Σαββάτου προς την Κυριακή η Αστυνομία ειδοποιήθηκε από γιατρό ιδιωτικής κλινικής στους Αμπελοκήπους για περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας.

Όταν έφτασαν οι αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης, βρήκαν τον γνωστό δικηγόρο και τη σύζυγό του. Το ζευγάρι ανέφερε ότι η 37χρονη σύζυγος είχε πέσει από τις σκάλες. Ο γιατρός, ωστόσο, επέμεινε ότι τα τραύματα προήλθαν από χτύπημα και όχι από πτώση. Η γυναίκα είπε στους αστυνομικούς ότι τα τραύματά της προέρχονται από πτώση.

Το πλήρωμα της Άμεσης Δράσης ενημέρωσε το Κέντρο της ΓΑΔΑ και το ζευγάρι μεταφέρθηκε στο Τμήμα Ενδοοικογενειακής Βίας του Τμήματος Ομονοίας. Εκεί ενημερώθηκε ο Εισαγγελέας και ζήτησε να σχηματιστεί δικογραφία. Ο γιατρός κατέθεσε ότι τα τραύματα προκλήθηκαν από ανθρώπινο χέρι, ενώ οι δύο δικηγόροι επέμειναν ότι ήταν από πτώση, χωρίς να υποβληθεί μήνυση από κανέναν τους.

Μετά από αυτή τη διαδικασία, ο Εισαγγελέας ενημερώθηκε και σήμερα το πρωί ο γνωστός δικηγόρος οδηγήθηκε στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών για λήψη αποτυπωμάτων και φωτογραφιών.

γιατρόςενδοοικογενειακή βίαδικηγόροςειδήσεις τώραΑπόστολος Λύτρας