Ελλάδα|18.06.2024 22:20

Απόστολος Λύτρας: Το ερωτηματολόγιο που «έδειξε» τον ξυλοδαρμό της συζύγου του

Newsroom

Νέο ντοκουμέντο στη δημοσιότητα για την υπόθεση του άγριου ξυλοδαρμού που υπέστη η σύζυγος του Απόστολου Λύτρα από τον γνωστό ποινικολόγο, το οποίο δείχνει πως η γυναίκα προσπαθούσε να δείξει με κάθε τρόπο ότι ήταν θύμα κακοποίησης και όχι ατυχήματος.

Πρόκειται για ένα ερωτηματολόγιο που δημοσιεύει το Star και στο οποίο απάντησε τα ξημερώματα της Κυριακής (16/6), το θύμα της επίθεσης.

Λίγα λεπτά πριν τις 4:25, η γυναίκα είχε δηλώσει πως είχε πέσει από τις σκάλες. Βρήκε, όμως, τον τρόπο να ειδοποιήσει τις Αρχές ότι είναι θύμα ξυλοδαρμού καθώς ήθελε να διασφαλίσει πως ο σύζυγός της δεν θα αντιλαμβανόταν ότι τον είχε ήδη καταγγείλει και φύγει από την κλινική.

Η γυναίκα υποβλήθηκε σε 10 ερωτήσεις, όπως μεταδίδει το ίδιο μέσο. Απάντησε αρνητικά στις εννιά, μεταξύ άλλων, ότι δεν ήθελε να μεταφερθεί σε δομή, ότι δεν επιθυμούσε να εξεταστεί από ιατροδικαστή και ότι δεν φοβόταν για τη ζωή της.

Θετικά απάντησε μόνο σε μία, στην τελευταία ερώτηση. Την ρώτησαν αν επιθυμεί το panic button και η απάντησή της ήταν «Ναι, επιθυμώ». Αυτό ήταν το στοιχείο που έδωσε στις Αρχές το μήνυμα ότι έχει πέσει θύμα ξυλοδαρμού και δεν έχει πέσει από τις σκάλες.

Ακολούθησε η κατάθεση του γιατρού και η σύλληψη του Απόστολου Λύτρα.

Το ερωτηματολόγιο

ξυλοδαρμόςενδοοικογενειακή βίαΑπόστολος ΛύτραςκακοποίησηPanic Buttonειδήσεις τώρα