Ελλάδα|19.06.2024 18:29

Απόστολος Λύτρας: «Της έριξε 30 μπουνιές» - Η αποκάλυψη του Σοφού για τον άγριο ξυλοδαρμό

Newsroom

Την αγριότητα των χτυπημάτων που δέχτηκε η Σοφία Πολυζωγοπούλου κατά τον ξυλοδαρμός της από τον Απόστολο Λύτρα μέσα στο αυτοκίνητο το βράδυ της Κυριακής αποκάλυψε ο δικηγόρο της, Θέμης Σοφός.

«Οι 30 μπουνιές μέσα στο αυτοκίνητο, στο πρόσωπό της όπου προσπαθούσε να καλύψεις με τα χέρια της με αποτέλεσμα να προκληθούν κατάγματα από τα γρονθοκοπήματα δεν συγχωρεί καμία επιχειρηματολογία. Ακούστηκε πράγματα που προσβάλλουν το γυναικείο φύλο και την κοινωνία μας».

Η Σοφία Πολυζωγοπούλου, είπε ο Θέμης Σοφός, προσπαθεί να συνέλθει από τον βαρύτατο τραυματισμό, σωματικά και ψυχικά. «Λυπάμαι πάρα πολύ για αυτό που έχει συμβεί, προσβάλει όλο το νομικό κόσμο», τόνισε.

«Δεν υπήρξε συνεννόηση»

Όσο για το χτεσινό περιστατικό που οδήγησε την Σοφία Πολυζωγοπούλου σε δυο νέες μηνύσεις, μια κατά του συζύγου της και μία κατά της πρώην συζύγου του κ. Λύτρα, ο γνωστός δικηγόρος διέψευσε ότι υπήρξε συνεννόηση.

«Δεν υπήρξε συνεννόηση» ανάμεσα στη Σοφία Πολυζωγοπούλου και την πλευρά του Απόστολου Λύτρα να σταλεί κάποιος στο σπίτι τους για να πάρει τα πράγματά του. «Άλλωστε φαίνεται αυτό από τον αιφνιδιασμό της όταν άνοιξαν την πόρτα και κάλεσε αμέσως τις αστυνομικές αρχές», ανέφερε.

Η ενήλικη κόρη του Απόστολου Λύτρα μαζί με την πρώην σύζυγο του ποινικολόγου, μαζί με έναν δικηγόρο συνεργάτη του κατηγορούμενου, πήγαν στο σπίτι στο Γέρακα όπου μένει η Σοφία Πολυζωγοπούλου και παρά τη συμβουλή του αστυνομικού που ήταν εκεί, όπως είπε ο Θέμης Σοφός, μπήκαν στην αυλή. Τότε, προκλήθηκε μεγάλη ένταση, με φωνές και «προκάλεσε μια απειλητική ατμόσφαιρα για τη Σοφία, η οποία κάλεσε τις αστυνομικές αρχές».

«Είδαμε μια συμπεριφορά που δεν συνάδει με συμμόρφωση στους όρους. Και διερωτώμαι, έχει απαγορευτεί η μετοίκηση, εφόσον έχεις κλειδιά στα χέρια σου, γιατί δεν τα παραδίδεις; Εφόσον θέλεις να πάρεις πράγματα, τα οποία σου έχουν προσφερθεί, γιατί δεν καταθέτεις αίτημα για άδεια στην ανακρίτρια;», τόνισε στις δηλώσεις του ο Θέμης Σοφός.

ξυλοδαρμόςμηνύσειςειδήσεις τώρακακοποίησηΑπόστολος Λύτραςενδοοικογενειακή βία