Ελλάδα|19.06.2024 19:55

Απόστολος Λύτρας: «Θα πληρώσω για το λάθος μου», είπε πριν παραδοθεί

Newsroom

Παραδόθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Παλλήνης ο Απόστολος Λύτρας, μετά την έκδοση εντάλματος σύλληψης σε βάρος του και αύριο (20/6) αναμένεται να μεταφερθεί στον εισαγγελέα.

Λίγο πριν εισέλθει στο ΑΤ, ο Απόστολος Λύτρας δήλωσε στην κάμερα του ΑΝΤ1, ότι «έχει κάνει λάθος» και πως «θα πληρώσει για το λάθος του».

Νωρίτερα σήμερα, οι δικαστικές Αρχές προχώρησαν στην έκδοση του εντάλματος σύλληψης του δικηγόρου, μετά την αντικατάσταση των περιοριστικών όρων που του είχαν επιβληθεί, μετά την απολογία του για τον ξυλοδαρμό της συζύγου του.

«Δεν έχω καμία σχέση με το χθεσινοβραδινό»

Ο κ. Λύτρας, φτάνοντας στο τμήμα, δήλωσε εκ νέου μετανιωμένος για την πράξη του και ανέφερε ότι βρισκόταν σε σπίτι συγγενικού του προσώπου στα Βόρεια Προάστια.

Παράλληλα, αρνήθηκε κάθε εμπλοκή με τη χθεσινοβραδινή επίσκεψη της κόρης του, της πρώην συζύγου του και του δικηγόρου του στο σπίτι που διαμένει πλέον η σύζυγός του, ενώ αναφέρει ότι δεν έστειλε κανένα απειλητικό μήνυμα.

«Δεν έχω καμία σχέση με το χθεσινοβραδινό. Ήταν μια πρωτοβουλία της κόρης μου, που έχει άριστες σχέσεις με τη σύζυγό μου, επειδή η αδερφή της έπρεπε να ταξιδέψει για Κύπρο. Είχαν ενημερώσει ότι θα περάσει να πάρει κάποια πράγματα. Δεν απάντησαν και λόγω της άριστης σχέσης που υπήρχε, δεν θεώρησε ότι θα γίνει τίποτα. Και με την πρώην σύζυγό μου διατηρούσε άριστη σχέση και με τον δικηγόρο έχουν σχέση για πάνω από δέκα χρονιά. Δεν υπάρχει απειλητικό μήνυμα. Από ένα σημείο και μετά φτάνουμε στην υπερβολή. Απλά έχω να πω ότι υπάρχουν 2-3 παιδιά. Από εκεί μετά δεν υπάρχει οικογενειακή ευθύνη, η ευθύνη είναι δική μου», είπε σε δημοσιογράφους.

ειδήσειςαστυνομίαειδήσεις τώραΑπόστολος Λύτρας