Ελλάδα|21.06.2024 11:40

Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη 70χρονος για τον βιασμό της κόρης του

Newsroom

Φρίκη προκαλεί η καταγγελία μια 32χρονης σήμερα γυναίκας από τη Θεσσαλονίκη πως ο πατέρας της την βίαζε από τα 6 της έτη.

Ο 70χρονος κακοποιητής έχει συλληφθεί μετά από ένταλμα που εκδόθηκε σε βάρος του, με τους αστυνομικούς να τον εντοπίζουν στο σπίτι που μένει με την κόρη του. Όπως διαπίστωσαν, παραβίαζε διάταξη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, με την οποία όφειλε, μεταξύ άλλων, να εγκαταλείψει την κοινή οικία.

Μάλιστα, σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΛΑΣ, ο 70χρονος έβρισε και απείλησε αστυνομικό κατά τη σύλληψή του.

Η σοκαριστική καταγγελία της 32χρονης

Σύμφωνα με το thestival, η 32χρονη γυναίκα κατήγγειλε στις Αρχές πως έπεσε θύμα βιασμού από τον 70χρονο πατέρα της, για πρώτη φορά όταν εκείνη ήταν μόλις 6 ετών.

Η 32χρονη μετέβη την περασμένη Δευτέρα 17 Ιουνίου στο Τμήμα Ασφαλείας Καλαμαριάς υποστηρίζοντας ότι ο πατέρας της τη βίασε και μάλιστα πως δεν βίωνε τον εφιάλτη αυτόν για πρώτη φορά, αφού σύμφωνα πάντα με τα όσα είπε στους αστυνομικούς, η πρώτη φορά που την βίασε ήταν το 1998.

Σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλε, τη βίασε ξανά τον Αύγουστο του 2023 και τον Ιούνιο του 2024 ενώ σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλε η 32χρονη στις Αρχές, ο 70χρονος πατέρας της αποπειράθηκε να τη βιάσει τον Μάρτιο του 2024.

Μετά την καταγγελία της, σχηματίστηκε σε βάρος του ηλικιωμένου πατέρα της δικογραφία για βιασμό κατ’ εξακολούθηση, προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας, ενδοοικογενειακή βία, παράβαση του νόμου περί όπλων, γενετήσια πράξη μεταξύ συγγενών και εξύβριση.

βιασμόςΘεσσαλονίκηενδοοικογενειακή βίαένταλμαειδήσεις τώρα