Ελλάδα|21.06.2024 13:05

Γυναικοκτονία στην Αλεξανδρούπολη: Με δώδεκα χτυπήματα σκότωσε τη σύζυγό του ο 81χρονος - Το χρονικό

Newsroom

Σε εξέλιξη είναι οι έρευνες για τις συνθήκες υπό τις οποίες διεπράχθη η γυναικοκτονία στην Αλεξανδρούπολη, όπου ένας 81χρονος σκότωσε με κατσαβίδι, με 12 χτυπήματα, την 73χρονη σύζυγό του, και στη συνέχεια αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει πίνοντας χλωρίνη.  

Το χρονικό

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, γείτονας των ηλικιωμένων κάλεσε στις 9:08 π.μ. τις αστυνομικές Αρχές καθώς θορυβήθηκε από την ένταση που επικρατούσε στο σπίτι του ζευγαριού.

Μάλιστα, πληροφορίες του ethnos.gr αναφέρουν πως μετά το έγκλημα, ο ηλικιωμένος βγήκε στο μπαλκόνι και φώναζε «σκότωσα τη γυναίκα μου».

Άμεσα μετέβη περιπολικό στο σημείο, όπου οι αστυνομικοί εντόπισαν νεκρή την 73χρονη.

Στο νοσοκομείο ο δράστης 

Ο δε θύτης, ο οποίος φέρεται να προχώρησε, στη συνέχεια, σε απόπειρα αυτοκτονίας πίνοντας χλωρίνη και έχει διακομισθεί στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται φρουρούμενος

Οι αρχές διεξάγουν εντατικές έρευνες για να διαλευκάνουν τις ακριβείς συνθήκες και τα κίνητρα πίσω από τη γυναικτοκτονία, ενώ τοπικά μέσα αναφέρουν πως οι γείτονες κάνουν λόγο για συχνούς καυγάδες μεταξύ του ηλικιωμένου ζευγαριού.

12 τραύματα φέρει στο κορμί το θύμα

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του thesstoday, συνολικά 12 τραύματα στο αριστερό ημιθωράκιο προς αριστερά της τραχηλικής χώρας έφερε στο κορμί της η 73χρονη γυναίκα.

Κατά την εξέταση της σορού εντοπίστηκε επίσης ότι υπέστη ρήξη και τρώση όλων των μαλακών μορίων μαζί με μεγάλα αγγεία, αλλά και εσωτερικά όργανα.

Θάνατο από αιμορραγία βλέπει ο ιατροδικαστής 

Ο ιατροδικαστής που έσπευσε στο σημείο «βλέπει» ως αιτία θανάτου την εσωτερική αλλά και εξωτερική αιμορραγία, καθώς από τα χτυπήματα έχασε μεγάλη ποσότητα αίματος. 

Αργότερα την ημέρα ακόμη και αύριο, Σάββατο αναμένεται η νεκροψία – νεκροτομή, η οποία θα φέρει στην επιφάνεια ακόμη περισσότερα στοιχεία.

γυναικοκτονίαΑλεξανδρούποληειδήσεις τώραδολοφονία