Ελλάδα|21.06.2024 19:10

Αλεξανδρούπολη: Με 12 μαχαιριές σκότωσε τη σύζυγό του ο 81χρονος - Σοκάρουν οι αποκαλύψεις

Newsroom

Σοκ προκαλεί στο πανελλήνιο η νέα γυναικοκτονία που σημειώθηκε στην Αλεξανδρούπολη όταν ένας 81χρονος άνδρας σκότωσε την 73χρονη σύζυγό του.

Ο δράστης νοσηλεύεται φρουρούμενος στην παθολογική κλινική του Γενικού Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης καθώς σύμφωνα με τις πληροφορίες μετά το τέλεση του εγκλήματος επιχείρησε να αυτοκτονήσει καταναλώνοντας ποσότητα απορρυπαντικού.

«Σκότωσα τη γυναίκα μου»

Την ίδια στιγμή, φρίκη προκαλούν οι λεπτομέρειες που έρχονται στο φως της δημοσιότητας. Ένας γείτονας κάλεσε το 100 και ενημέρωσε πως είδε τον 81χρονο να βγαίνει στο μπαλκόνι, φωνάζοντας «σκότωσα τη γυναίκα μου». Σύμφωνα με τους γείτονες, υπήρχαν συνεχώς καυγάδες μεταξύ του ηλικιωμένου ζευγαριού. Ο ιατροδικαστής στην μαρτυρία του καθηλώνει με όσα κατέγραψε στο άψυχο σώμα.

«Δώδεκα τραύματα, και εσωτερική και εξωτερική αιμορραγία, τεράστια ποσότητα αίματος. Πρωί – πρωί πιθανόν να έγινε. Ο θάνατος ακαριαίος να ήταν», αναφέρει ο ιατροδικαστής Νίκος Κιφνίδης.

Την ίδια ώρα οι αστυνομικές αρχές καταγράφουν κοντά στο σώμα της θανούσης μαχαίρια και όχι κατσαβίδι, όπως ήταν η αρχική ενημέρωση των γειτόνων.

Ο 81χρονος χτύπησε και τον εγγονό του πριν λίγες μέρες

Ο δράστης πρόσφατα απασχόλησε ξανά τις Αρχές. Αρχικά, η σύζυγός του και η κόρη του είχαν ζητήσει στις αρχές Ιουνίου την ψυχιατρική του εξέταση για βίαιο επεισόδιο κατά του εγγονού του. Ωστόσο, ο Εισαγγελέας δεν είχε κρίνει σκόπιμη την παραπομπή του για ψυχιατρική εξέταση.

«Δεν έχω ιδέα (πώς έγινε), εγώ το μόνο που ξέρω είναι ότι η αστυνομία και ο εισαγγελέας δεν έκαναν καλά την δουλειά τους, ενώ τους είχαμε πει, τους είχαμε προειδοποιήσει. Απ’ ότι ξέραμε, ο πατέρας μου είχε κάποια θέματα», τόνισε η κόρη του θύματος στο MEGA με λυγμούς και σπαρακτική φωνή για το δικό της κατηγορώ κατά των αρχών.

Αλεξανδρούποληειδήσειςνεκρήγυναικοκτονίαειδήσεις τώρα