Ελλάδα|21.06.2024 21:11

Πάρνηθα: Τι εξετάζει η ΕΛΑΣ για την υπόθεση ξυλοδαρμού των εθελοντών

Newsroom

Νέα στοιχεία εξετάζει η ΕΛΑΣ αναφορικά με την υπόθεση ξυλοδαρμού των εθελοντών στην Πάρνηθα, μετά από προσαγωγές στις οποίες προχώρησε την Πέμπτη (20/6) και οι οποίες αφορούν την υπόθεση.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που μετέδωσε το MEGA, η ΕΛ.ΑΣ θεωρούσε εξ αρχής προβληματική την εξιστόρηση που ανέφερε ότι οι δύο παρέες εκείνες των 5-6 ατόμων και αυτή των δύο εθελοντών, αρχικά συναντήθηκαν και έπειτα χωρίς να μεσολαβήσει τίποτα, η μεγαλύτερη εκ των δύο ομάδων επέστρεψε και επιτέθηκε στους εθελοντές.

Οι απαντήσεις

Έπειτα από άρση τηλεφωνικού απορρήτου και έλεγχο των καμερών στη γύρω περιοχή, αλλά και καταθέσεις που ελήφθησαν, η ΕΛΑΣ εξετάζει το ενδεχόμενο ο ξυλοδαρμός να σχετιζόταν με αγοραπωλησία μικροποσότητας χασίς, αξίας όχι μεγαλύτερης από 50 ευρώ.

Σημειώνεται, πάντως, ότι οι εθελοντές που δέχτηκαν την επίθεση δεν είναι κατηγορούμενοι και πλέον η Εισαγγελία είναι που θα αποφασίσει εάν θα ασκηθεί ή όχι δίωξη σε βάρος τους. Η Αστυνομία πάντως έκρινε ότι τα στοιχεία που συγκέντρωσε δεν ήταν αρκετά για να σχηματιστεί δικογραφία σε βάρος τους.

εθελοντέςειδήσεις τώραναρκωτικάειδήσειςΠάρνηθα