Ελλάδα|24.06.2024 09:16

Αμοργός: Θρίλερ με την εξαφάνιση του Αμερικανού - «Προσευχηθείτε για μας» λέει η σύντροφός του

Newsroom

Σε θρίλερ εξελίσσεται η εξαφάνιση του 59χρονου Αμερικανού τουρίστα στην Αμοργό καθώς άκαρπες παραμένουν για 13η ημέρα οι έρευνες. Αστυνομικές και πυροσβεστικές δυνάμεις μαζί με εθελοντές χτενίζουν την περιοχή εδώ και ημέρες, περνούν και ξαναπερνούν από το ίδιο μονοπάτι που ακολούθησε ο 59χρονος, ενώ και η σύντροφος τους βοηθά στις έρευνες καθώς βρίσκεται στο νησί.

Μάλιστα, σύμφωνα με το MEGA δόθηκαν παρά πάνω στοιχεία για το στίγμα του κινητού του, και με βάση αυτά έχουν εστιάσει σε χαράδρες και απόκρημνα σημεία του νησιού.

Τα ίχνη του Άλμπερτ Κάλιμπετ χάθηκαν στις 11 Ιουνίου, όταν ξεκίνησε για πεζοπορία από την Αιγιάλη με κατεύθυνση προς Κατάπολα ακολουθώντας ένα χαρακτηρισμένο μονοπάτι, διάρκειας περίπου τεσσάρων ωρών.

Ωστόσο, οι ώρες περνούσαν δίχως να δώσει σημεία ζωής, με αποτέλεσμα ο φίλος του, που τον φιλοξενούσε στο νησί, να ανησυχήσει. Αφού δεν απαντούσε στις επαναλαμβανόμενες κλήσεις του, δήλωσε στο αστυνομικό τμήμα του νησιού την εξαφάνισή του και στις Αρχές σήμανε συναγερμός.

«Προσευχηθείτε για μας»

Στην Αμοργό βρίσκεται πλέον και η σύντροφος του αγνοούμενου τουρίστα, η οποία συμμετέχει στις έρευνες των Αρχών.

«Προσευχηθείτε για μας. Συνεχίζοντας το ψάξιμο για τον Άλμπερτ», έγραψε σε ανάρτησή της στα social media, «ανεβάζοντας» και την εικόνα του Αγίου Φανουρίου.

τουρίσταςεξαφάνισηΑμοργόςπεζοπορίαειδήσεις τώρα