Ελλάδα|25.06.2024 08:46

Εκπρόσωπος Αστυνομίας για 43χρονη δικηγόρο: Έκανε καταγγελία σε βάρος του ποινικολόγου για εξύβριση και όχι για ξυλοδαρμό

Newsroom

Για την καταγγελία της 43χρονης δικηγόρου σε βάρος γνωστού ποινικολόγου, τοποθετήθηκε η εκπρόσωπος της Ελληνικής Αστυνομίας Κωνσταντίνα Δημογλίδου.

Τι είπε η Δημογλίδου για την 43χρονη

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ η κ. Δημογλίδου, σημείωσε πως «η ΕΛ.ΑΣ. έχει λάβει γνώση για το συγκεκριμένο περιστατικό από τον Απρίλιο, όταν και υπήρξε μια καταγγελία για το αδίκημα της εξύβρισης. Το ίδιο το θύμα ανέφερε πως διερευνήθηκε η καταγγελία, καθώς αναζητήθηκε ο φερόμενος ως δράστης, όμως δεν κατέστη δυνατόν να συλληφθεί στα πλαίσια του αυτοφώρου, με τη δικογραφία να έχει διαβιβαστεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα».

Προς το παρόν δεν έχει απαγγελθεί κάποια κατηγορία, ενώ από την πλευρά της η σύζυγος του γνωστού δικηγόρου κάνει λόγο για συκοφαντίες.

Σε κάθε περίπτωση, επεσήμανε η κ. Δημογλίδου, είναι πιθανόν αφού παραδόθηκε η δικογραφία, να προσκομίστηκαν πρόσθετα στοιχεία που να επιβεβαιώνουν το αδίκημα του ξυλοδαρμού σε δεύτερο χρόνο.

ειδήσεις τώρααστυνομίαδικηγόροςξυλοδαρμός