Ελλάδα|25.06.2024 10:46

Απόστολος Λύτρας: Δέχθηκε λεκτική επίθεση από συγκρατούμενό του

Newsroom

Λεκτική επίθεση δέχτηκε από συγκρατούμενό του στις φυλακές Κορυδαλλού ο Απόστολος Λύτρας. Συγκεκριμένα, ο ΑΝΤ1 μετέδωσε την πληροφορία πως την ώρα που επέστρεφε στο κελί του, μετά τον προαυλισμό του, ένας άλλος κρατούμενος του φώναζε «οι αρσενικοί δεν συμπεριφέρονται έτσι».

Σκέψεις για την μεταφορά του σε άλλες φυλακές

Μάλιστα, το ρεπορτάζ αναφέρει επίσης πως υπάρχουν σκέψεις για μεταφορά του ποινικολόγου άλλη φυλακή, στα Γρεβενά ή την Τρίπολη. Σημειώνεται πως ο γνωστός ποινικολόγος κρατείται στην 6η πτέρυγα των φυλακών Κορυδαλλού. Πρόκειται για πτέρυγα υψίστης ασφαλείας και κρατείται μαζί με επιχειρηματία από την Αράχωβα που κατηγορείται για απάτες, αλλά και με ιδιοκτήτη γνωστής αλυσίδας καταστημάτων, που συνελήφθη για υπόθεση ναρκωτικών.

Είχε και άλλες αντιπαραθέσεις στις φυλακές 

«Τον έβαλαν στο καλύτερο κελί, έχει μια θέση που φαίνεται από το κεντρικό αρχιφυλακείο. Οι άλλοι δύο που είναι μαζί του είναι ελεγμένοι, ο ένας είναι για απάτες ο άλλος για ναρκωτικά. Δεν προαυλίζεται και έχει και πρόβλημα με το φαγητό αλλά νομίζω ότι λύθηκε γιατί θα του φέρνει η πρώην σύζυγός του», είχε δηλώσει η διευθύντρια των φυλακών Κορυδαλλού στο Mega.

Μέσα στο μικρό χρονικό διάστημα που κρατείται έχει έρθει ήδη σε αντιπαράθεση με συγκρατούμενο του για το τσιγάρο και με ακόμη έναν για μία δικαστική υπόθεση.

ειδήσεις τώραφυλακές Κορυδαλλούφυλακέςενδοοικογενειακή βίαΑπόστολος Λύτρας