Ελλάδα|26.06.2024 20:21

Συμπλοκή στις φυλακές Κορυδαλλού με νεκρό: Δεν έχουν βρει το αυτοσχέδιο μαχαίρι

Newsroom

Σε πλήρη εξέλιξη είναι οι έρευνες στις φυλακές Κορυδαλλού μετά την άγρια συμπλοκή μεταξύ κρατούμενων που είχε ως αποτέλεσμα να πέσει νεκρός από αυτοσχέδιο μαχαίρι ένας 35χρονος και να τραυματιστεί ακόμη ένας.

Δεν έχουν βρει ακόμη το μαχαίρι

Όπως ανέφερε η Μίνα Καραμήτρου, δεν αποκλείεται τις επόμενες ώρες να υπάρξει και γενικευμένη επιχείρηση στις φυλακές, γιατί δεν έχει βρεθεί ακόμα το αυτοσχέδιο μαχαίρι, με το οποίο έγινε η δολοφονία.

Η συμπλοκή έχει καταγραφεί σε βίντεο, και ξεκίνησε όταν οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι τους είπαν να μπουν στα κελιά τους. Κάποιοι συμφωνούσαν κάποιοι όχι γιατί είχε πολλή ζέστη και έτσι έγινε ό,τι έγινε, σύμφωνα με πληροφορίες του ethnos.gr, ενώ τις έρευνες έχει αναλάβει το Ανθρωποκτονιών της ΕΛΑΣ.

Ποιος ήταν ο νεκρός

Νεκρός από το περιστατικό έπεσε ο  Α.Ν, ένας 35χρονος κρατούμενος από την Αλβανία. Ο τραυματίας νοσηλεύεται με τραύμα από το μαχαίρι και δεν διατρέχει κίνδυνο. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο νεκρός είχε βαρύ παρελθόν. Ήταν προφυλακισμένος από το 2017 είχε σκοτώσει έναν επιχειρηματία κατά τη διάρκεια ληστείας καθώς και μία ηλικιωμένη επίσης σε ληστεία. 

Μάλιστα, το 2018 στη διάρκεια μεταγωγής του στην Κρήτη, είχε αποδράσει από το πλοίο και είχε συλληφθεί δύο ημέρες αργότερα ταμπουρωμένος σε σπίτι στη Νέα Φιλαδέλφεια μετά από επιχείρηση της ΕΚΑΜ. Αντίστοιχα, ο τραυματίας είναι έγκλειστος για υπόθεση ναρκωτικών. Έχει τραύματα στην πλάτη, με την υγεία του να μην διατρέχει κίνδυνο. 

Κορυδαλλόςεπίθεση με μαχαίρισυμπλοκήειδήσεις τώραφυλακές Κορυδαλλού