Ελλάδα|28.06.2024 13:47

Τέμπη: Εντοπίστηκε το κοντέινερ της εμπορικής αμαξοστοιχίας - Θεωρείται σημαντικό στοιχείο για την έρευνα

Newsroom

Νέες σημαντικές εξελίξεις φαίνεται να υπάρχουν στις έρευνες που βρίσκονται σε εξέλιξη σχετικά με το πολύνεκρο σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη

Βρέθηκε σε ιδιωτική επιχείρηση στη Θεσσαλονίκη

Όπως γίνεται γνωστό, εντοπίστηκε το κοντέινερ της εμπορικής αμαξοστοιχίας που συγκρούστηκε με το Intercity. Το συγκεκριμένο το αναζητούσαν οι ιδιώτες εμπειρογνώμονες και ο εφέτης ανακριτής.

Το κοντέινερ βρέθηκε σε ιδιωτική επιχείρηση στο Καλοχώρι Θεσσαλονίκης, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ΕΡΤ και με έγγραφό του ο εφέτης ανακριτής, δεδομένου ότι αποτελεί σημαντικό πειστήριο, έχει δώσει εντολή στις Αστυνομικές Διευθύνσεις Πιερίας και Λάρισας να μεταφερθεί με ασφάλεια σήμερα κιόλας στο Κουλούρι, όπου βρίσκονται συγκεντρωμένα τα στοιχεία της υπόθεσης του δυστυχήματος.

Το κοντέινερ ήταν έμφορτο όταν συνέβη η τραγωδία και είχε μεταφερθεί από τον χώρο του δυστυχήματος χωρίς πρώτα να εξεταστεί και να παρθούν τα απαραίτητα δείγματα.

Σημειώνεται ότι οι συγγενείς τον θυμάτων έχουν ζητήσει να οριστούν ειδικοί μεταλλουργοί εμπειρογνώμονες ώστε να εξεταστούν τα κοντέινερ της εμπορικής αμαξοστοιχίας, αλλά και η επιβατική.

Τέμπηειδήσεις τώρα