Ελλάδα|01.07.2024 18:26

Πάτρα: «Ο γιος μου είναι επιπόλαιος και άμυαλος» - Tι λέει ο πατέρας που κατηγορείται πως ξυλοκόπησε τον γιο του επειδή είναι ομοφυλόφιλος

Newsroom

«Ήταν ένα περιστατικό που αφορούσε καθαρά εμένα και την οικογένειά μου. Αλλά επειδή ο γιος μου είναι λίγο επιπόλαιος, άμυαλος, έφτασαν τα πράγματα εδώ που έφτασαν», λέει ο πατέρας που κατηγορείται πως ξυλοκόπησε άγρια τον 15χρονο γιο του στην Πάτρα, επειδή εκείνος του είπε πως είναι ομοφυλόφιλος.

Ο άνδρας μιλά για το παιδί του με αυτούς τους χαρακτηρισμούς, ενώ εκείνο βρήκε το θάρρος μέσα από το νοσοκομείο που νοσηλεύεται να καταγγείλει τον ξυλοδαρμό του.

«Εκείνος με χτύπησε»

«Δεν τον χτύπησα, εκείνος με χτύπησε και υπήρξε μια κάποια ένταση μεταξύ μας», περιγράφει ο πατέρας στο Mega και συνεχίζει: «Ήρθαμε σε μια ένταση. Με έβριζε, με ακύρωνε, μου επιτέθηκε κιόλας, με έχει χτυπήσει στο πρόσωπο».

Αυτόπτες μάρτυρες πάντως που είδαν τον 15χρονο μετά τον καβγά περιγράφουν ένα παιδί άγρια ξυλοκοπημένο που εκλιπαρούσε για βοήθεια στην πλατεία του χωριού.

«Είχε αίματα εδώ στην πλατεία. Είναι πράγματα αυτά; Ντροπή», λέει άνθρωπος που μιλά για το συμβάν.

Παρέμβαση εισαγγελέα για τον ξυλοδαρμό του 15χρονου

Η υπόθεση αυτή προκάλεσε την παρέμβαση εισαγγελέα. Παρόντες στον άγριο ξυλοδαρμό του ήταν και ο θείος με τη μητριά του.

«Όλα είναι ψέματα, θα χτύπαγα το παιδί μου εγώ που δουλεύω από το πρωί μέχρι το βράδυ; Με τη φύση δεν μπορεί να τα βάλει κανένας. Τι να το κάνω το παιδί μου να το σκοτώσω;».

Ενώ ο πατέρας ισχυρίζεται μπροστά στην κάμερα πως έχει αποδεχτεί τις σεξουαλικές προτιμήσεις του γιου του, η μητέρα του 15χρονου λέει πως στην πραγματικότητα συμβαίνει το ακριβώς αντίθετο.

«Πάντα του το χτύπαγε, πάντα τον πλήγωνε εκεί που δεν έπρεπε να τον πληγώνει. Γιατί αυτά τα άτομα και αυτά τα παιδιά θέλουν περισσότερη αγάπη και κατανόηση. Μας το είχε πει το παιδί τον περασμένο Αύγουστο και ο μπαμπάς δεν το δέχτηκε ποτέ, ενώ εγώ το δέχτηκα. Και του κακοφάνηκε γιατί το δέχτηκα, γιατί αγκάλιασα το παιδί».

Η μητέρα ζητά σήμερα την αποκλειστική επιμέλεια του παιδιού ενώ ο 15χρονος ήδη έχει μηνύσει τον πατέρα και τον θείο του για την σωματική βία που υπέστη.

ξυλοδαρμόςομοφυλόφιλοςειδήσεις τώραΠάτρα