Ελλάδα|02.07.2024 09:50

Ψυχικό: Ντοκουμέντο από τη στιγμή της εκτέλεσης - Το αυτοκίνητο δεν ήταν του θύματος

Newsroom
Σετ φωτογραφιών, σύρετε προς τα αριστερά
Μαφιόζικη εκτέλεση στο Ψυχικό (Eurokinissi)

Ντοκουμέντο από τη στιγμή της δολοφονίας στο Ψυχικό έδωσε στο φως της δημοσιότητας. Το θύμα δέχθηκε πολλές σφαίρες ενώ βρισκόταν μέσα σε γκρι αυτοκίνητο.

Στο ντοκουμέντο που παρουσίασε το OPEN ακούγεται ο σοκαριστικός ήχος από τις σφαίρες που είχαν ως στόχο τον άτυχο άνδρα που έπεσε νεκρός μέσα στο αυτοκίνητο στο οποίο βρισκόταν.

Ο άνδρας εντοπίστηκε νεκρός στην οδό 25ης Μαρτίου στην περιοχή του Ψυχικού, ενώ στο σημείο οι αστυνομικοί εντόπισαν 16 κάλυκες από πυροβόλο όπλο.

Ενδέχεται να σκότωσαν λάθος άνθρωπο

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες το θύμα της επίθεσης που ήταν τοπογράφος μηχανικός στο επάγγελμα βρισκόταν μέσα στο αυτοκίνητο του συναίτερού του. Έτσι οι Αρχές εξετάζουν το ενδεχόμενο οι δράστες να εκτέλεσαν τον λάθος άνθρωπο.

Τι ερευνούν οι αστυνομικοί

Στο σημείο βρίσκονται ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις που έχουν αποκλείσει το σημείο, καθώς πρόκειται για κεντρικό σημείο της περιοχής με πολλές επιχειρήσεις και καταστήματα.

Αυτή την ώρα οι αστυνομικοί ερευνούν υλικό από κάμερες ασφαλείας ενώ συλλέγουν και μαρτυρίες που θα ρίξουν φως στην υπόθεση. Σύμφωνα με πληροφορίες, υπάρχει ήδη μαρτυρία σύμφωνα με την οποία ο εκτελεστής οδηγούσε μηχανή και αμέσως μετά το άγριο έγκλημα εξαφανίστηκε από το σημείο.

ειδήσεις τώραδολοφονίαεκτέλεσηνεκρόςΨυχικόπυροβολισμοί