Ελλάδα|02.07.2024 11:53

Ψυχικό: Στο μικροσκόπιο οι σχέσεις με τη Μύκονο και οι συνεργασίες του τοπογράφου

Ελευθερία Σπυράκη

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας για την εν ψυχρώ δολοφονία του άνδρα μέσα στο αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε στο Ψυχικό. Οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ για την εκτέλεση βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη λίγες ώρες μετά τους πυροβολισμούς.

Το θύμα είχε σχέσεις με το νησί της Μυκόνου

Σύμφωνα με τις πληροφορίες το θύμα της μαφιόζικης επίθεσης φαίνεται να είχε σχέσεις με το νησί της Μυκόνου. Αυτό εξετάζουν οι Αρχές στην προσπάθεια να ξετυλίξουν του κουβάρι της μαφιόζικης εκτέλεσης.

Επιπλέον, οι Αρχές ερευνούν και μεγάλες δουλειές τις οποίες είχε αναλάβει τα τελευταία χρόνια ο τοπογράφος και την περίπτωση να δημιουργήθηκε κόντρα μέσα από κάποια συνεργασία του.

Ανθρωποκυνηγητό για τον μηχανόβιο

Την ίδια ώρα οι αστυνομικοί που έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του δράστη, ερευνούν υλικό από κάμερες ασφαλείας ενώ οι κάλυκες από τον τόπο του εγκλήματος έχουν σταλεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια για εξέταση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, υπάρχει ήδη μαρτυρία σύμφωνα με την οποία ο εκτελεστής οδηγούσε μηχανή και αμέσως μετά το άγριο έγκλημα εξαφανίστηκε από το σημείο. Σημειώνεται επίσης ότι το όχημα στο οποίο επέβαινε το θύμα δεν άνηκε στον ίδιο αλλά στον συνεταίρο του.

Ντοκουμέντο από τη στιγμή της εκτέλεσης

Στο ντοκουμέντο που παρουσίασε το OPEN ακούγεται ο σοκαριστικός ήχος από τις σφαίρες που είχαν ως στόχο τον άτυχο άνδρα που έπεσε νεκρός μέσα στο αυτοκίνητο στο οποίο βρισκόταν.

ΜύκονοςΨυχικόδολοφονίαειδήσεις τώραέγκλημα