Ελλάδα|05.07.2024 22:17

Λασίθι: Θρήνος στην κηδεία του 36χρονου που πέθανε από μπαλωθιές - Απαρηγόρητοι συγγενείς και φίλοι

Newsroom

Ανείπωτος θρήνος, στο τελευταίο αντίο του 36χρονου Γιώργου Νταγιάκου, που έχασε την ζωή του το βράδυ της Τετάρτης (3/7) από μπαλωθιές.

Η κηδεία τελέστηκε την Παρασκευή (5/7) το απόγευμα στον Ιερό Καθεδρικό Ναό Αγίας Φωτεινής Ιεράπετρας, σύμφωνα με την ιστοσελίδα neakriti.gr. Συγγενείς και φίλοι τον αποχαιρέτησαν σε κλίμα οδύνης.

Τα δραματικά τελευταία λεπτά

Την ίδια στιγμή σοκάρει στην κατάθεσή της η γυναίκα οδηγός του αγροτικού στο οποία τοποθετήθηκε ο άτυχος Γιώργος Νταγιάκος λίγα λεπτά μετά τις μπαλωθιές που δέχθηκε στο Λασίθι της Κρήτης.

«Ο Νταγιάκος πριν σκοτωθεί πήγε τουαλέτα, πίσω από το σπίτι. Όπως ερχότανε, τον βλέπω να πέφτει. Τρέχω και βλέπω το παιδί να έχει πέσει ξάπλα στο έδαφος. Εγώ νόμιζα ότι έπεσε επειδή ήταν πιωμένος. Από το στόμα του έβγαινε άσπρο υγρό. Τον σήκωσα στο πλάι γιατί νόμιζα ότι θα έκανε εμετό και όπως τον σήκωσα είδα αίμα στο χέρι μου. Φώναξα βοήθεια, σταματήστε, τρέχει αίμα. Έχει χτυπηθεί. Ήρθαν όλοι μαζί και τον βάλαμε πάνω στην καρότσα. Η κόρη μου πήρε το ΕΚΑΒ. Την ώρα που τον σηκώσαμε δεν είχε πολύ αίμα. Το αίμα το έβγαλε πάνω στο φορτηγό. Είχε γεμίσει η καρότσα αίμα», είπε αρχικά στη μεταμεσονύκτια κατάθεση που έδωσε στις Αρχές και μεταδίδει το cretalive.

ΛασίθιμπαλωθιέςκηδείαειδήσειςΚρήτηειδήσεις τώραθάνατος