Ελλάδα|09.07.2024 08:42

Χανιά: Θλίψη για τον 23χρονο που απανθρακώθηκε στο αυτοκίνητο που οδηγούσε - Σήμερα το τελευταίο «αντίο» στον νεαρό καλλιτέχνη

Newsroom

Απέραντη θλίψη στην οικογένεια, τους φίλους και τους συγγενείς του σκόρπισε ο θάνατος του 23χρονου Σήφη Γιανναράκη τα ξημερώματα της Δευτέρας (8/7) στο Βάμο Αποκορώνου.

Ο άτυχος οδηγός επέβαινε στο αυτοκίνητό του όταν αυτό εξετράπη της πορείας του και ανατράπηκε με αποτέλεσμα στη συνέχεια να τυλιχθεί στις φλόγες, με τον 23χρονο να βρίσκεται εντός του οχήματος.

Σήμερα η κηδεία του

Συγγενείς και φίλοι θα πουν το τελευταίο αντίο στον αδικοχαμένο Σήφη σήμερα, Τρίτη στις 17:00, στον Εμπρόσνερο Αποκορώνου, στον Ι.Ν. Παναγίας και Αγίου Τίτου και η ταφή θα γίνει στο κοιμητήριο του Μιχαήλ Αρχάγγελου στο Χωριό, σύμφωνα με το flashnews.gr.

Η είδηση του θανάτου του Σήφη βύθισε στο πένθος τους οικείους του αλλά και όλο τον Αποκόρωνα από τον οποίο καταγόταν.

Ο Σήφης Γιανναράκης ασχολείτο με την κρητική παραδοσιακή μουσική, τραγουδώντας με το συγκρότημά του και παίζοντας παράλληλα και μαντολίνο. Παράλληλα, τα τελευταία 2 χρόνια αγωνίστηκε στον Τιτάν, στο πρωτάθλημα της Β’ ΕΠΣ Χανίων. Ο 23χρονος Σήφης ήταν γιος του προέδρου του συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας Εμπροσνέρου.

Εικόνες που σοκάρουν

Εντωμεταξύ, συγκλονιστικές είναι οι εικόνες από την άμορφη μάζα, στην οποία μετατράπηκε το αυτοκίνητο που βρήκε τον θάνατο ο 23χρονος. Τις φωτογραφίες κοινοποίησε ο πρόεδρος του Συλλόγου Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων, Γιάννης Λιονάκης με την εξής επισήμανση:

«ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΤΑ ΓΛΕΝΤΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΣΥΝΟΔΕΥΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΟΘΥΣΙΕΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΑΙΔΙΩΝ!

Και δεν βλέπω να συγκινείται κανείς.Διοργανωτές,καλλιτέχνες,επιτήρηση..Έλεγχος π.χ ενδεικτικός οδηγών πριν πιάσουν το τιμόνι.

Όταν σαυτό το κουφάρι που καιγόταν,κάηκε ένα 22χρονο παιδί,μπορούμε να μένουμε απαθείς»!

 

θάνατοςΧανιάκηδείατροχαίοειδήσεις τώρα