Ελλάδα|12.07.2024 21:21

Κεφαλλονιά: Το μήνυμα του Μπέντζαμιν λίγο πριν από την τραγική βουτιά

Newsroom

Η τελευταία του έμελλε να είναι για τον 20χρονο Μπέντζαμιν η βουτιά που έκανε στα νερά της Σάμης από το καταμαράν στο οποίο εργαζόταν. Μετά από 17 ώρες εντοπίστηκε νεκρός, μέσα στη θάλασσα της Κεφαλονιάς με τις έρευνες για την εξαφάνισή του να λήγουν με τον χειρότερο τρόπο.

Σύμφωνα με πληροφορίες η σορός του εντοπίστηκε στον κόλπο του Πάλιουρα (βρίσκεται στον δρόμο προς Αντίσαμο) εντός του κόλπου της Σάμης, σε βάθος 35 μέτρων, με μάσκα και βατραχοπέδιλα. Συντετριμμένες η μητέρα και η θετή μητέρα του νεαρού που έκαναν σπαρακτική έκκληση όταν αγνοούνταν.

Το σπαρακτικό μήνυμα για τον αγνοούμενο 20χρονο έγραφε: «Το όνομα του είναι Βενιαμίν και είναι 20 ετών. Τελευταία φορά τον είδαν βόρεια της Σάμης. Δούλευε σε μία εταιρεία με σκάφη, πήγε για μπάνιο και δεν επέστρεψε. Η ακτοφυλακή τον ψάχνει. Αν κάποιος είναι στην Σάμη και τον είδε στην παραλία ή στην περιοχή παρακαλώ ειδοποιήστε ή στείλτε μήνυμα στην μητέρα του Λουάλε Λέσσινγκ ή στην θετή του μητέρα Μαρίζα Μπέζουντενχουτ».

Το μήνυμα του Μπέντζαμιν λίγο πριν από την τραγική βουτιά

Τραγική ειρωνεία η δημοσίευση του στα κοινωνικά μέσα δικτύωσης πριν από λίγο καιρό: «Αγαπητέ Ιούλιε, δεν θέλω μπελάδες από εσένα. Έλα, κάτσε κάτω, και μην ακουμπάς τίποτα, και κράτα και κλειστό το στόμα σου».

Ήταν τόση η χαρά τους και όλα έμοιαζαν τόσο καλά που λίγο μετά πόσταρε και το δρομολόγιο του Βενιαμίν.

Αναμένεται η νεκροψία

Ο άτυχος Μπέντζαμιν εντοπίστηκε από ιδιώτη δύτη στη θαλάσσια περιοχή Όρμου Σάμης και η σορός του μεταφέρθηκε στο λιμάνι της Σάμης. Όλα δείχνουν η αιτία του θανάτου είναι ο πνιγμός, ωστόσο αναμένεται να γίνει και η νεκροψία – νεκροτομή για να το επιβεβαιώσει.

θάλασσαΚεφαλονιάΝότια Αφρικήειδήσεις τώρα