Ελλάδα|15.07.2024 09:13

Συναγερμός στις Αρχές: 21χρονος έπεσε στα βράχια κατά τη διάρκεια beach party στη Βουλιαγμένη

Newsroom

Συναγερμός σήμανε στις Αρχές της νοτιοανατολικής Αττικής λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Κυριακής, όταν το ΕΚΑΒ ειδοποιήθηκε για ατύχημα με πτώση σε βράχια, κατά τη διάρκεια ενός beach party στον Λαιμό Βουλιαγμένης.

Πώς συνέβη το ατύχημα

Η αρχική πληροφόρηση ήταν για ένα ΙΧ που κατέπεσε στα βράχια, ωστόσο σύντομα αποκαλύφθηκαν τα πραγματικά γεγονότα. Γύρω στις 00.30, στο σημείο -ακριβώς στο άκρο του Λαιμού της Βουλιαγμένης- έφτασαν δυο οχήματα της Πυροσβεστικής, ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και ένα περιπολικό της Άμεσης Δράσης, καθώς και ομάδα εθελοντών. Τότε διαπιστώθηκε ότι στην περιοχή βρισκόταν σε εξέλιξη ένα beach party με δεκάδες νεαρά άτομα και πως ένα εξ αυτών είχε πέσει σε βραχώδες σημείο. Η κοπέλα που κάλεσε το ΕΚΑΒ είπε ότι ο νεαρός, ηλικίας 21 ετών, ήταν τελείως ακίνητος γι’ αυτό και η κινητοποίηση των Αρχών ήταν μεγάλη και άμεση.

Πυροσβέστες κατέβηκαν στο δυσπρόσιτο, σκοτεινό μονοπάτι, προσέγγισαν τον 21χρονο και διαπίστωσαν ότι έφερε ελαφρά τραύματα και πως ήταν σχεδόν αναίσθητος, τόσο από την πτώση όσο και -κυρίως- από τη μεγάλη ποσότητα αλκοόλ που φαινόταν ότι είχε καταναλώσει. Στο σημείο μετέβη γρήγορα και η μητέρα του νεαρού, ο οποίος διακομίστηκε με το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο «Γεννηματάς». Σύμφωνα με το πλήρωμα του ΕΚΑΒ, δεν διέτρεχε κίνδυνο η ζωή του.

Το πάρτι, σε κάθε περίπτωση, τελείωσε απότομα αμέσως μετά, με τους αστυνομικούς να παίρνουν καταθέσεις από τους νεαρούς.

πτώσηβράχιαειδήσεις τώραΒουλιαγμένηΕΚΑΒ