Ελλάδα|16.07.2024 10:45

Ρόδος: Δίωξη σε 35χρονη Βρετανίδα μετά από καταγγελία για βιασμό 20χρονης

Newsroom

Ποινική δίωξη ασκήθηκε σε βάρος μιας 35χρονης Βρετανίδας στη Ρόδο για τον βιασμό 20χρονης ομοεθνής. Οι δύο γυναίκες διασκέδαζαν με τους συντρόφους τους σε μπαρ, όταν σύμφωνα με την καταγγελία, η κατηγορούμενη την ακολούθησε την 20χρονη στην τουαλέτα, την θώπευσε, την φίλησε στο στήθος και ασέλγησε εις βάρος της. 

Οι κινήσεις τους εντός του καταστήματος καταγράφηκαν, σύμφωνα με τη «Δημοκρατική» από κύκλωμα εσωτερικής μαγνητοσκόπησης που εμφανίζει τα δύο ζευγάρια να συνδιασκεδάζουν, το θύμα να μπαίνει στην τουαλέτα, να την ακολουθεί η κατηγορούμενη και αφού κάθονται εκεί για 15 λεπτά περίπου της ώρας να βγαίνει η 20χρονη με ταχύτητα και να αποχωρεί από το κατάστημα συνοδευόμενη από τον σύντροφό της.

Τι ισχυρίστηκε η 35χρονη 

Τα ζευγάρια γνωρίστηκαν και αποφάσισαν να διασκεδάσουν μαζί σε μπαρ της Ιξιάς κοντά στα ξενοδοχεία τους.

Η κατηγορούμενη υποστήριξε ειδικότερα ότι την 13η Ιουλίου 2024 το απόγευμα μετέβησαν στην Μεσαιωνική Πόλη και κατανάλωσε με τον σύντροφό της δύο ποτήρια κρασί και δύο σφηνάκια. Γνώρισαν κι άλλους ομοεθνείς τους και δύο άτομα από τη Νορβηγία αλλά και το ζευγάρι με το οποίο μετέβησαν στο μπαρ της Ιξιάς καθώς διέμεναν σχετικά κοντά, όπου παρήγγειλε ακόμη ένα κρασί και κατανάλωσε ακόμη δύο σφηνάκια και κάποια στιγμή πήγαν στην τουαλέτα. Εκεί της είπε ότι της αρέσει το φόρεμα της και το έπιασε, όπως ισχυρίζεται, από την τιράντα, όχι με σεξουαλικό τρόπο αλλά όπως πιάνει κάτι και λέμε «να αυτό εδώ μου αρέσει πολύ».

Γενικά, όπως είπε, κάνει πολλά κομπλιμέντα στους ανθρώπους καθώς είναι έτσι από την φύση της. Αφού ήταν στον καθρέφτη και συζητούσαν, η φερόμενη ως θύμα έφυγε πρώτη. Όταν γύρισε στο τραπέζι μετά από λίγο, δεν βρήκε κανέναν εκεί. Μετά έφυγε με τον σύντροφό της και στην είσοδο συνάντησαν τον σύντροφο της 20χρονης ο οποίος ήταν φανερά εκνευρισμένος. Ο σύντροφός της τον ρώτησε τι συμβαίνει και απάντησε πως της είχε τραβήξει το φόρεμα.

Η 35χρονη διατείνεται ότι σοκαρίστηκε καθώς όση ώρα ήταν μαζί και μετέπειτα στην τουαλέτα ήταν ευδιάθετες και ο φίλος της προσπάθησε να τον ηρεμήσει και να συζητήσουν. Του ζήτησε να της μιλήσει αλλά ήταν εκνευρισμένος και έφυγε.

Υποστήριξε ότι δεν μπορεί να καταλάβει τι ακριβώς έχει γίνει καθώς όλη την ώρα ήταν ευδιάθετοι. Ακόμα και στην τουαλέτα που ήταν μαζί, δεν κατάλαβε να έγινε κάτι το μεμπτό, ούτε να εκνευρίστηκε με κάτι που έκανε. Ίσως όπως είπε να παρεξήγησε την χειρονομία της να της τραβήξει το φόρεμα. Το έκανε καθαρά και μόνο ως ένδειξη θαυμασμού και σε καμία περίπτωση με τρόπο σεξουαλικό, όπως ισχυρίστηκε ενώ διέψευσε τα υπόλοιπα που αναφέρει.

βιασμόςειδήσεις τώρατουαλέταΡόδος