Ελλάδα | 16.07.2024 12:17

Κάρυστος: Η απάντηση του συζύγου της ηθοποιού Φαίη Ζαφειράκου για τα περί ξυλοδαρμού του

Newsroom

Ανάρτηση για το επεισόδιο ενδοοικογενειακής βίας στην Κάρυστο έκανε ο γνωστός στιχουργός Ανδρέας Κομπόσης, αναρτώντας μια φωτογραφία με την πρώην σύζυγό του, Φαίη Ζαφειράκου.

«Καλημέρα. Στο πλαίσιο των φαιδρών δημοσιευμάτων η απάντηση μας σήμερα το πρωί από την παραλία. Καλά μπάνια και καλές διακοπές σε όλες και όλους», γράφει, διαψεύδοντας ουσιαστικά τα όσα έχουν έρθει στο φως της δημοσιότητας για την υπόθεση που έχει προκαλέσει σάλο. 

 

Τι αναφέρουν πληροφορίες για το επεισόδιο

Ωστόσο, πληροφορίες από την αστυνομία αναφέρουν πως η ηθοποιός φέρεται να κατανάλωσε μεγάλη ποσότητα αλκοόλ και για άγνωστο λόγο άρχισε να σπάει τα πάντα μέσα στο δωμάτιο που νοικιπάζουν στην Κάρυστο, να βρίζει και να χτυπάει τον σύζυγό της, ενώ φέρεται να χαστούκισε και το παιδί της

Αστυνομικοί του Α.Τ. Καρύστου συνέλαβαν την ηθοποιό, η οποία οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα όπου αφού έδωσε την αρχική της κατάθεση αφέθηκε στις δώδεκα το βράδυ ελεύθερη με εντολή της εισαγγελίας Χαλκίδας.

Ο 57χρονος πρώην σύζυγος της ηθοποιού δήλωσε ότι δεν επιθυμεί να πάει σε κάποια δομή για περαιτέρω συμβουλευτική και ψυχολογική υποστήριξη και ότι επιθυμούσε να παραμείνει στο σπίτι που έμεναν. Δήλωσε επίσης ότι δεν επιθυμεί την ποινική δίωξη της 38χρονης ενώ αρνήθηκε και την χορήγηση panic button.

Σημειώνεται πως έχει σχηματιστεί δικογραφία για το περιστατικό. 

αστυνομίαηθοποιόςειδήσεις τώραενδοοικογενειακή βίαΚάρυστοςξυλοδαρμός