Ελλάδα|17.07.2024 10:19

Σοκ στο Ηράκλειο: Οικογένεια τουριστών δέχτηκε άγρια επίθεση από νεαρούς ντόπιους

Newsroom

Σοκαριστικό περιστατικό σημειώθηκε σε μπαρ στο Ηράκλειο, με μια οικογένεια τουριστών που παραθερίζει στην Κρήτη να καταγγέλλει πως δέχτηκε άγρια επίθεση από ντόπιους.

Τι συνέβη 

Ο 49χρονος άνδρας Ελληνοκαναδός στην καταγωγή, η 41χρονη Ισλανδή σύζυγός του και οι δύο γιοι τους, ηλικίας 21 και 18 ετών αντίστοιχα, έπιναν το ποτό τους στη διάρκεια νυχτερινής βόλτας στην οδό Μιλάτου. Όπως κατήγγειλαν, ξαφνικά και απρόκλητα δέχθηκαν την επίθεση μιας παρέας νεαρών ντόπιων. Οι νεαροί αρχικά εξύβρισαν την οικογένεια των τουριστών, ενώ πολύ γρήγορα το επεισόδιο πήρε διαστάσεις και τους χτύπησαν με γροθιές και κλωτσιές.

Νοσηλεύεται ο πατέρας - Αναζητούνται οι δράστες 

Σαν αποτέλεσμα, τραυματίστηκαν ο 49χρονος άνδρας και ο ένας από τους δύο γιους της οικογένειας. Το επεισόδιο προκάλεσε μεγάλη αναστάτωση στο κέντρο του Ηρακλείου, ενώ οι νεαροί που φέρονται να προκάλεσαν το επεισόδιο έσπευσαν να εξαφανιστούν όταν είδαν τους δύο άνδρες αιμόφυρτους στο πλακόστρωτο, σύμφωνα με το Cretalive.

Ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ κλήθηκαν στο σημείο, παρέλαβαν και τους τέσσερις μεταφέροντάς τους στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο που εφημέρευε, όπου οι γιατροί φρόντισαν τα τραύματα που είχαν προκληθεί. Ο 49χρονος χρειάστηκε να νοσηλευθεί.

Οι τέσσερις τουρίστες κατήγγειλαν την Τρίτη το περιστατικό σε βάρος τους στις αρχές, ενώ η ΕΛ.ΑΣ αναζητά τους δράστες

ΚρήτηΗράκλειοτουρίστεςειδήσεις τώραεπίθεση