Ελλάδα|17.07.2024 15:40

Γραπτός Διαγωνισμός Δασοπόνων: 95% επιτυχία στα αποτελέσματα η golearn

Newsroom

Μεγάλη επιτυχία στον Γραπτό Διαγωνισμό του ΑΣΕΠ για τους Δασοπόνους είχε ο εκπαιδευτικός οργανισμός goLearn σύμφωνα με τα επίσημα αποτελέσματα του ΑΣΕΠ. 

Η Κεντρική Επιτροπή Διαγωνισμού (Κ.Ε.Δ.) ανακοίνωσε την έκδοση του πίνακα βαθμολογίας κατ’ αλφαβητική σειρά των υποψηφίων που έλαβαν μέρος στη γραπτή ηλεκτρονική εξέταση για την κατάταξη σε πίνακα βαθμολογίας για τον κλάδο/ειδικότητα ΤΕ Δασοπονίας.

95% επιτυχία στις εξετάσεις των Δασοπόνων

Ο εκπαιδευτικός οργανισμός golearn είχε 95% στο γραπτό Διαγωνισμό 1Γ/2024! Με μεγάλη χαρά η συντριπτική πλειοψηφία όσων προετοιμάστηκαν μαζί του κατάφεραν να "κλειδώσουν" διορισμό!

Ο πρώτος των πρώτων προετοιμάστηκε με την goLearn

Ο πρώτος των πρώτων, δηλαδή ο επιτυχών με την μεγαλύτερη βαθμολογία ανάμεσα σε 77.073 πολίτες που εξετάστηκαν στον 1ο Πανελλήνιο Γραπτό Διαγωνισμό ΑΣΕΠ προετοιμάστηκε στην goLearn πετυχαίνοντας συνολικό βαθμό διαγωνισμού 90,75

Ξεκινήστε τώρα την προετοιμασία για τον 2ο Πανελλήνιο Γραπτό Διαγωνισμό ΑΣΕΠ

Αποκτήστε όλη την ύλη για τον 2ο μεγάλο Πανελλήνιο Γραπτό Διαγωνισμό ΑΣΕΠ με την goLearn και κλειδώστε επιτυχία και διορισμό.

Ξεκινήστε με τον εκπαιδευτικό οργανισμό που έχει τις περισσότερες επιτυχίες στον Πανελλήνιο Γραπτό Διαγωνισμό ΑΣΕΠ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ

Τα αποτελέσματα

Σημειώνεται ότι άσκηση ένστασης κατά της βαθμολογίας δεν επιτρέπεται.

Οι ανωτέρω υποψήφιοι έχουν τη δυνατότητα να υποβάλουν αίτηση σε προκήρυξη του Β΄ σταδίου για την κάλυψη θέσεων του εν λόγω κλάδου/ειδικότητας υπό την προϋπόθεση ότι έχουν δηλώσει ορθά και κατέχουν, σύμφωνα με την προκήρυξη 1Γ/2024, τα απαιτούμενα τυπικά προσόντα (τίτλος σπουδών).

1Γ/2024 Αλφαβητικός Πίνακας Βαθμολογίας

Η γραπτή ηλεκτρονική εξέταση πραγματοποιήθηκε στις κτιριακές εγκαταστάσεις της OTEAcademy στο Μαρούσι Αττικής, με τη συμμετοχή 861 υποψηφίων, εκ των 1.041 συνολικά υποψηφίων που είχαν υποβάλει αίτηση συμμετοχής.

Πηγή: Proson.gr

Διαβάστε ακόμα στο: Proson.gr

Το πιο εύκολο Proficiency - Lower στην Ελλάδα με 97% επιτυχίας | Proson

Η πιο Εύκολη Πιστοποίηση Υπολογιστών για ΑΣΕΠ

ΑΣΕΠδιαγωνισμός