Ελλάδα|17.07.2024 22:09

Δολοφονία στο Ψυχικό: Φωτογραφία του τοπογράφου βρέθηκε στο κινητό του 44χρονου συλληφθέντα

Newsroom

Νέες εξελίξεις βλέπουν το φως της δημοσιότητας σχετικά με την πολύκροτη υπόθεση της δολοφονίας του τοπογράφου Παναγιώτη Στάθη μέσα στο αυτοκίνητό του στο Ψυχικό.

Σύμφωνα με πληροφορίες στο κινητό του 44χρονου που έχει συλληφθεί για τη δολοφονία του Παναγιώτη Στάθη βρέθηκε φωτογραφία του θύματος.

Παράλληλα, ο 44χρονος που προφυλακίστηκε για τη δολοφονία του τοπογράφου στο Ψυχικό, φέρεται να είχε ταξιδέψει στη Μύκονο, όπου έμενε ο Παναγιώτης Στάθης και να συναντήθηκε με τον ηθικό αυτουργό που έδωσε την εντολή για το συμβόλαιο θανάτου.

«Ο εντολέας μου έδωσε τις απαντήσεις που του ζητήθηκαν»

Σύμφωνα με τον Alpha, οι Αρχές βρήκαν δύο κινητά τηλέφωνα του 44χρονου και στο ένα από αυτά βρέθηκε μία φωτογραφία του 54χρονου τοπογράφου. Όπως διαπιστώθηκε αυτή είχε τραβηχθεί  το ίδιο χρονικό διάστημα που ήταν και οι δυο στη Μύκονο. Ο 44χρονος  έχει προφυλακιστεί για την υπόθεση της δολοφονίας του τοπογράφου, ενώ στην απολογία του έχει αρνηθεί τα πάντα.

«Ο εντολέας μου έδωσε τις απαντήσεις που του ζητήθηκαν. Παραπέμφθηκε επί ενδείξεων, ενώ η ανάκριση είναι σε εξέλιξη και σήμερα μπήκαν στη δικογραφία στοιχεία που είναι υπέρ του. Η υπόθεση θα ξεδιαλύνει στο μέλλον. Δεν υπάρχει εμπλοκή του, την αρνείται» ανέφερε σε δήλωσή του ο δικηγόρος του κατηγορούμενου, Ν. Αλετράς.

ειδήσειςΨυχικόειδήσεις τώραδολοφονία