Ελλάδα|18.07.2024 18:23

Πειραιάς: Προφυλακίστηκε η 16χρονη που μαχαίρωσε την 19χρονη - Ελεύθερος υπό όρους ο σύντροφος της ανήλικης

Newsroom

Η προφυλάκιση σε ειδικό κατάστημα κράτησης νέων διατάχθηκε για την 16χρονη που μαχαίρωσε την 19χρονη έξω από κλαμπ στον Πειραιά. Η ανήλικη επέστρεψε στου Ρέντη όπου κρατούνταν μέχρι να γίνει η μεταγωγή της.

Ο 20χρονος σύντροφος της 16χρονης αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους. Οι όροι που του επιβλήθηκαν, είναι: απαγόρευση εξόδου από τη χώρα, να δηλώνει το πρώην στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής τους και να μην προσεγγίζει ούτε να συναναστρέφεται το 19χρονο θύμα. Επίσης, του επιβλήθηκε εγγύηση 8.000 ευρώ.

Σοκαριστικό ντοκουμέντο

Σοκάρει το βίντεο ντοκουμέντο που είδε το φως της δημοσιότητας και αποτυπώνει την απόπειρα δολοφονίας από την 16χρονη εις βάρος της 19χρονης έξω από νυχτερινό μαγαζί στον Πειραιά.

Στο βίντεο που παρουσιάζει o ΑΝΤ1 φαίνεται η στιγμή που η ανήλικη επιτίθεται και μαχαιρώνει τη 19χρονη κοπέλα μπροστά στα μάτια άλλων νεαρών.

Μάλιστα σύμφωνα με τη δικογραφία που έχει σχηματιστεί, μπροστά στην επίθεση βρισκόταν και ο φίλος της ανήλικης δράστιδας, ο οποίος δεν έκανε τίποτα για να την αποτρέψει.

Πειραιάςεπίθεση με μαχαίριειδήσεις τώρα