Ελλάδα|18.07.2024 21:24

Κοζάνη: Επίθεση με μαχαίρι σε 17χρονο - Τραυματίστηκε και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Newsroom

Επίθεση με αιχμηρό αντικείμενο, πιθανότατα μαχαίρι, δέχθηκε το απόγευμα της Πέμπτης (18/7) ένας 17χρονος στην Κοζάνη, κοντά στη δημοτική βιβλιοθήκη, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί και να διακομιστεί στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, το περιστατικό στην Κοζάνη εκτυλίχθηκε γύρω στις 07:00 το απόγευμα, ενώ το άτομο το οποίο φέρεται να μαχαίρωσε τον ανήλικο, αναζητείται από την Ελληνική Αστυνομία (ΕΛΑΣ).

Ο 17χρονος, που μεταφέρθηκε και χειρουργήθηκε στο Μαμάτσειο Νοσοκομείο, βρέθηκε από άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ κοντά στη δημοτική βιβλιοθήκη. Μάλιστα, επειδή είχε ακατάσχετη αιμορραγία οι άνδρες της αστυνομίας του προσέφεραν της πρώτες βοήθειες, μέχρι να μεταφερθεί στο νοσοκομείο.

Από τις πρώτες εξετάσεις στον 17χρονο στην Κοζάνη, διαπιστώθηκε πως φέρει τραύματα σε χέρι, μηρό και γόνατο και γι' αυτόν τον λόγο κρίθηκε απαραίτητο να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση.

Μάλιστα, πριν από λίγο ο ανήλικος βγήκε από το χειρουργείο, χωρίς να συντρέχει κίνδυνος για την υγεία του.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο 17χρονος στην Κοζάνη φέρεται να ανέφερε στην οικογένειά του ότι δέχτηκε την επίθεση από έναν άνδρα ψηλού αναστήματος.

Κοζάνηειδήσεις τώρα