Ελλάδα|19.07.2024 21:07

Ανατριχιαστικό βίντεο: Η στιγμή που ο «δράκος της Ομόνοιας» επιτίθεται στην 30χρονη και εκείνη φωνάζει

Newsroom

Ανατριχιαστικό ντοκουμέντο από την επίθεση του «δράκου της Ομόνοιας» σε νεαρή κοπέλα έρχεται στο φως της δημοσιότητας. Στο βίντεο που παρουσίασε το Mega, ακούγεται η έντρομη 30χρονη να ουρλιάζει και να κλαίει ενόσω βρίσκεται στα χέρια του άνδρα.

Το συμβάν έλαβε χώρα τα ξημερώματα του περασμένου Σαββάτου στην Ομόνοια. Στο υλικό φαίνεται ο δράστης με τη λευκή μπλούζα να περπατά πίσω από την άτυχη κοπέλα.

Σε κάποιο από τα στενά της περιοχής ο άγνωστος άνδρας, σύμφωνα με τα όσα ανέφερε στην καταγγελία της η 30χρονη, την ακινητοποίησε και της άρπαξε το κινητό τηλέφωνο έτσι ώστε να μην μπορεί να ειδοποιήσει κάποιον. Κατόπιν την έπιασε από τον λαιμό της και επιχείρησε να τη βιάσει.

Προσπάθησε να ξεφύγει

Για περίπου τέσσερα λεπτά η 30χρονη προσπαθούσε να απεγκλωβιστεί από τα χέρια του δράκου και να σωθεί.

«Άσε ήσυχη, γιατί θα φας χαστούκι. Άσε με ήσυχη. Τι θέλεις μωρέ; Άσε με ήσυχη. Ρε φίλε άσε με ήσυχη. Ρε άσε με λίγο» ακούγεται να φωνάζει το θύμα προσπαθώντας να τον τρομάξει.

Αφού καταλαβαίνει ότι ο δράστης είναι αποφασισμένος αρχίζει επιζητά βοήθεια: «Σε παρακαλώ. Σε παρακαλώ… Βοήθεια». Κατόπιν ακούγεται η φωνή ενός άλλος άνδρας να λέει δυνατά «τι γίνεται εδώ ρε παιδιά;» που συμπτωματικά περνούσε από το σημείο τη στιγμή της επίθεσης.

βιασμόςΟμόνοιαειδήσεις τώρα