Ελλάδα|21.07.2024 16:00

Δολοφονία στην Τρίπολη: Υπό την επήρεια μέθης σκότωσε τον 64χρονο επειδή θεώρησε ότι φλέρταρε τη σύζυγό του

Newsroom

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας για τη δολοφονία στην Τρίπολη Αρκαδίας με θύμα έναν 64χρονο άνδρα. Οι Αρχές έχουν προχωρήσει στη σύλληψη ενός ζευγαριού. Πρόκειται για έναν 41χρονο και μία 34χρονη που κατηγορούνται για την υπόθεση ανθρωποκτονίας στην κοινότητα του Αγίου Πέτρου, του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας.

Σε βάφτιση έγινε το φονικό

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Δημοτικής Ραδιοφωνίας Τρίπολης το 64χρονο θύμα και το ζευγάρι που συνελήφθη βρίσκονταν στην πλατεία του Αγίου Πέτρου Κυνουρίας, όπου γινόταν μία βάπτιση. Σύμφωνα πάντα με όσα έχουν γίνει γνωστά υπήρξε λογομαχία μεταξύ του θύματος του και του 41χρονου συλληφθέντα η οποία πήρε ανεξέλεγκτη τροπή και οδήγησε στο θάνατο του 64χρονου.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως ο δράστης ισχυρίστηκε ότι ο 64χρονος υπό την επήρεια μέθης παρενόχλησε με λεκτικά υπονοούμενα την 34χρονη και ο σύζυγός της του ζήτησε το λόγο και το αποτέλεσμα ήταν ο 64χρονος να χάσει τη ζωή του.

Σήμερα το πρωί ο 41χρονος και η 34χρονη πήγαν στο αστυνομικό τμήμα, προκειμένου να καταγγείλουν, σύμφωνα με την Αστυνομία, περιστατικό λεκτικής παρενόχλησης σε βάρος της γυναίκας από το θύμα.

Αμέσως μετά οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον 41χρονο και την 34χρονη, οι οποίοι πρόκειται να οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών της Τρίπολης.

ειδήσεις τώραδολοφονίαΤρίποληΑρκαδία