Ελλάδα|22.07.2024 13:03

Πύργος: 15χρονη κατήγγειλε βιασμούς από 29χρονο συγγενή της

Newsroom

Συγκλονίζει η καταγγελία 15χρονης για βιασμό από συγγενικό της πρόσωπο, στον Πύργο. Η υπόθεση ερευνάται ήδη από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Πύργου.

Στα μέσα Ιουνίου προσήλθαν στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Πύργου οι γονείς του κοριτσιού, οι οποίοι κατέθεσαν όσα τους είχε αναφέρει η κόρη τους. Από την καταγγελία προκύπτει πως το συγγενικό πρόσωπο της 15χρονης την απειλούσε να μην αποκαλύψει τίποτα στους γονείς της, ενώ όπως τους ανέφερε την είχε βιάσει επτά με οκτώ φορές, με την τελευταία να είναι προ τριών μηνών, σύμφωνα με πληροφορίες του patrisnews.com.

Παραγγέλθηκαν ιατροδικαστική και παιδοψυχιατρική εξέταση

Κατόπιν της κατάθεσης των γονέων, παραγγέλθηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Πύργου η ιατροδικαστική εξέταση της ανήλικης από την Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πατρών, δίχως ωστόσο να έχει μεταφερθεί η 15χρονη για εξέταση -τουλάχιστον μέχρι και τις πρώτες ημέρες του Ιουλίου.

Παράλληλα, παραγγέλθηκε και παιδοψυχιατρική εξέταση της ανήλικης στο Καραμανδάνειο.

Τα στοιχεία που θα συγκεντρωθούν θα σχηματίσουν μια ολοκληρωμένη δικογραφία, η οποία και θα υποβληθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πύργου.

Και στο παρελθόν είχε καταγγελθεί επίθεση - Ελεύθερος ο 29χρονος

Σύμφωνα με το ίδιο μέσο, τα δύο άτομα, τόσο η 15χρονη όσο και ο καταγγελλόμενος 29χρονος συγγενής της, έμεναν στο ίδιο χωριό και ειδικότερα αποτελούν και οι δύο μέλη πολύτεκνης οικογένειας. Πάντα σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η κοπέλα είχε δεχθεί και στο παρελθόν επίθεση και παρενόχληση, την οποία τότε είχαν καταγγείλει δικά της πρόσωπα. Φαίνεται ότι η υπόθεση αυτή είναι στο πλαίσιο της διερεύνησης της αστυνομίας.

Σε ό,τι αφορά τον 29χρονο, φέρεται να έχει απασχολήσει τις Αρχές ξανά παλαιότερα για άλλες υποθέσεις. Ωστόσο, ο ίδιος παραμένει ελεύθερος μιας και δεν του έχει αποδοθεί επίσημη κατηγορία και διερευνάται με την ιδιότητα του υπόπτου.

Η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Πύργου χειρίζεται την υπόθεση με διακριτικότητα και γίνεται προσπάθεια συλλογής όλων των απαραίτητων πληροφοριών που θα σχηματίσουν έναν ολοκληρωμένο φάκελο και θα αποδοθεί στον Εισαγγελέα.

ειδήσεις τώραβιασμόςΠύργοςκακοποίηση