Ελλάδα|22.07.2024 19:19

Οργή για την παράσυρση της παραολυμπιονίκη Ειρήνης Κουρούβανη από μεθυσμένο οδηγό

Newsroom

Οργή έχει προκαλέσει η παράσυρση γυναίκας με αναπηρικό αμαξίδιο από αυτοκίνητο που οδηγούσε μεθυσμένος οδηγός. Πρόκειται για την παραολυμπιονίκη Ειρήνη Κουρούβανη η οποίο κινούνταν στην οδό Πατησίων.

Πώς έγινε το τροχαίο

Σύμφωνα με την Αστυνομία, το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο μεθυσμένος οδηγός κινούνταν επί της οδού Πατησίων με κατεύθυνση από την Ομόνοια προς την οδό Αγίου Μελετίου. Φτάνοντας στο ύψος του ο.α. 142, παρέσυρε την παραολυμπυονίκη η οποία στεκόταν με αναπηρικό αμαξίδιο, επί της οδού Πατησίων, στο ύψος του ο.α. 142. Έπειτα, ο οδηγός εγκατέλειψε τον τόπο του ατυχήματος, ωστόσο λίγο αργότερα εντοπίστηκε και συνελήφθη από σταθμό Ο.Π.Κ.Ε. στην οδό Επτανήσου, στο ύψος του ο.α. 48.

Αποτέλεσμα του τροχαίου ατυχήματος ήταν ο ελαφρύς τραυματισμός της Ειρήνης Κουρούβανη, η οποία διεκομίσθη με σταθμό του Ε.Κ.Α.Β. στο Νοσοκομείο «ΕΡΥΘΡΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ».

Προανάκριση ενεργείται από την Υποδιεύθυνση Τροχαίας Αθηνών/ Τ.Ο.Τ.Α. Μάλιστα πραγματοποιήθηκε έλεγχος αλκοόλης, με θετικό αποτέλεσμα για τον ανωτέρω οδηγό (Πρώτη Μέτρηση: 0,75 mg/lt και Δεύτερη Μέτρηση: 0,74 mg/lt). Επίσης, ο οδηγός του ΙΧ συνελήφθη για παράβαση των άρθρων 314, 290Α του Π.Κ. και 94, 42 και 43 του Κ.Ο.Κ. Τέλος, δεν εξακριβώθηκε η χρήση ζώνης ασφαλείας από τον οδηγό.

τροχαίοπαραολυμπιονίκηςΕλληνική Αστυνομίααυτοκίνητοειδήσεις τώρα