Ελλάδα|23.07.2024 12:28

Ηλεία: Πήγε να πατήσει με το αμάξι 14χρονη - Οι συγγενείς της του επιτέθηκαν με σούβλα

Newsroom

Χαμός σημειώθηκε στην Ηλεία, μεταξύ δύο οικογένειες, με τον πατέρα και τον θείο μιας 14χρονης να επιτίθενται με σούβλα σε 37χρονο που πήγε να πατήσει την ανήλικη με το αμάξι του.

Πώς ξεκίνησε η συμπλοκή 

Συγκεκριμένα, όλα ξεκίνησαν όταν ο 37χρονος, το μεσημέρι της Δευτέρας με το αυτοκίνητό του προσέκρουσε σε δύο σταθμευμένα αυτοκίνητα που άνηκαν σε άλλη οικογένεια. Ο 37χρονος διαπληκτίστηκε μετά από αυτό με έναν 35χρονο στον οποίο άνηκε το ένα αυτοκίνητο.

Ο 37χρονος φέρεται στη συνέχεια με το αυτοκίνητό του, να επιτάχυνε απότομα και να πήγε να χτυπήσει την 14χρονη κόρη του 35χρονου. Η μητέρα της πρόλαβε να την τραβήξει από το δρόμο και να την γλιτώσει, αναφέρει το ilialive.

Χτύπησαν τον 37χρονο με σούβλα

Στη συνέχεια ο 35χρονος μαζί με τον 38χρονο αδερφό του ακινητοποίησαν τον 37χρονο και με μια μεταλλική σούβλα τον χτύπησαν, στο χέρι και στο σώμα του, τραυματίζοντάς τον. Παράλληλα και ένα άλλο μέλος της δεύτερης οικογένειας ο 59χρονος πατέρας του 35χρονου και του 38χρονου, φέρεται να απείλησε με πιστόλι και λεκτικά τον 37χρονο.

Δύο συλλήψεις 

Στο σημείο έφτασαν ισχυρές δυνάμεις της αστυνομίας και ο 37χρονος συνελήφθη και κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας, ενώ συνελήφθη και ο 35χρονος που κατηγορείται για πρόκληση επικίνδυνων σωματικών βλαβών. Ο 38χρονος και ο 59χρονος διαφεύγουν της σύλληψης και αναζητούνται. Πρόκειται για δύο οικογένειες Ρομά.

Ηλείααστυνομίαειδήσεις τώραεπίθεσηρομά