Ελλάδα|24.07.2024 22:32

Αρκαδία: Προφυλακιστέος ο 41χρονος για τον ξυλοδαρμό μέχρι θανάτου του 64χρονου - Ελεύθερη η σύζυγός του

Newsroom

Προφυλακιστέος κρίθηκε ο 41χρονος που κατηγορείται για την ανθρωποκτονία του 64χρονου στον Άγιο Πέτρο Κυνουρίας στην Αρκαδία. Η σύζυγός του αφέθηκε ελεύθερη. Οι απολογίες τους ήταν μαραθώνιες.

Υπενθυμίζεται πως ο 64χρονος εντοπίστηκε νεκρός, αφού μεσολάβησε ξυλοδαρμός του από τον 41χρονο που ισχυρίζεται πως το θύμα είχε παρενοχλήσει σεξουαλικά τη σύζυγό του. Το περιστατικό σημειώθηκε έπειτα από πολύωρο γλέντι βάφτισης.

Το αίτημα του δικηγόρου

Ο συνήγορος υπεράσπισης δήλωσε ότι α 41χρονος θα υποβάλλει αίτημα αντικατάστασης, αφού δεν έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία των ιστολογικών και τοξικολογικών εξετάσεων.

Η περιγραφή της 34χρονης

Σύμφωνα με το STAR, η 34χρονη στην απολογία της περιέγραψε ποια ήταν η κίνηση, αλλά και η φράση που την έκανε να αποχωρήσει γρήγορα από το μπαρ όπου βρίσκονταν όλοι μαζί: «Περίπου 01:00 με 01:30 και ενώ το μαγαζί είχε λίγο κόσμο, αφού οι συγγενείς μας που ήταν στη βάφτιση είχαν φύγει όλοι, βγήκα από τον εσωτερικό χώρο που ήμουν και πήγα να στρίψω ένα τσιγάρο να καπνίσω. Τότε ήταν που με πλησίασε ο 64χρονος, με έπιασε από τη μέση και μου είπε "Τώρα που έχω πιει μπορώ να στο πω, για σένα ήρθα στο μαγαζί μου αρέσεις". Το γεγονός αυτό με θορύβησε πάρα πολύ και άμεσα πήγα έπιασα τον άντρα μου και του είπα να φύγουμε αμέσως από το σημείο».

«Δεν ήθελα να του κάνω κακό»

Ο 41χρονος από την πλευρά του παραδέχθηκε ότι χτύπησε το θύμα, στην προσπάθειά του να προστατεύσει τη γυναίκα του. «Ήμουν σε άμυνα, δεν ήθελα να του κάνω κακό», επανέλαβε.

Στην απολογία του περιέγραψε και τις κινήσεις του, αφού επέστρεψε στην πλατεία μετά τον ξυλοδαρμό: «Εκεί άκουσα πολίτες να λένε ότι έχει σφυγμό. Μετά από 10 λεπτά περίπου είδα το ασθενοφόρο να είναι στην πλατεία και να τον παραλαμβάνει. Μίλησα στο τηλέφωνο με τον θείο μου, του εξιστόρησα τι συνέβη. Αυτός μου είπε να πάω με τον πατέρα μου στο Νοσοκομείο να δούμε τι γίνεται. Έφυγα τρέχοντας για το δωμάτιο και φύγαμε για Άστρος. Πήγα στο σπίτι των γονιών μου, έκανα ένα ντους και ετοιμάστηκα να πάω στο Αστυνομικό Τμήμα στο Άστρος να καταγγείλω την επίθεση σε βάρος μας από τον  64χρονο. Εκεί οι αστυνομικοί μου είπαν να καλέσω και τη γυναίκα μου να έρθει. Λυπάμαι πολύ για τον άνθρωπο που χάθηκε, έτσι όμως μου είναι αδιανόητο ότι αυτό έγινε από τις δικές μου πράξεις».

δολοφονίαΑρκαδία