Ελλάδα|25.07.2024 15:00

Νέοι εκπαιδευτικοί παίρνουν online Lower, Proficiency κάνοντας διακοπές

Newsroom

Νέοι εκπαιδευτικοί, δηλαδή απόφοιτοι παιδαγωγικών και καθηγητικών τμημάτων που έχουν τελειώσει τα τελευταία χρόνια και διεκδικούν μια θέση στο σχολείο μέσω των πινάκων χρειάζονται με βάση το προσοντολόγιο του Υπουργείου Παιδείας την Πιστοποίηση Αγγλικών η οποία δίνει 7 μόρια.

Μάλιστα το μεγάλο ατού αν πάρουν Πιστοποίηση Ιταλικών ή Ισπανικών παίρνουν έξτρα 7 μόρια ως 2η ξένη Γλώσσα.

Για πολύ εύκολη και άμεση Πιστοποίηση Ιταλικών και Ισπανικών πριν τους Πίνακες ξεκινούν εκατοντάδες κάθε εβδομάδα το εξ αποστάσεως πρόγραμμα της goLearn ώστε και να μάθουν την γλώσσα αλλά κυρίως να πάρουν το χαρτί.

Στο συγκεκριμένο άρθρο δεν θα αναφερθούμε στα εύκολα αυτά προγράμματα για Ισπανικά και Ιταλικά αλλά στο πώς από εκεί που κάνει διακοπές ο καθένας μπορεί να πάρει σε 2 ημέρες Πιστοποίηση Αγγλικών.

Μέσω της goLearn απ' όπου και να είσαι ακόμα και μέσα στο κατακαλόκαιρο μπορείς να πάρεις Lower, Advanced ή Proficiency ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Μόνο ένας τρόπος υπάρχει στην Ελλάδα για να πάρεις χαρτί μέσα στο καλοκαίρι σε 2 με 3 ημέρες στο χέρι σου δίνοντας εξ αποστάσεως!

Το ESOL που προωθεί η goLearn αποτελεί το πιο εύκολο Πιστοποιητικό με ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΙΣΧΥ στην Ελλάδα που χιλιάδες το παίρνουν από το δωμάτιο που μένουν.

Παίρνετε ερωτήσεις εξάσκησης (προσομοίωσης) 

Δηλαδή ακόμα και να είστε σε ένα νησί, φτάνει να λύσετε τα τεστ προσομοίωσης που σας δίνει ο οργανισμός και είστε έτοιμοι!

Διορισμοί, άνοιγμα Πινάκων, Προσλήψεις Εκπ/κών - 11 μόρια σε 2 ημέρες

Κάντε εκδήλωση ενδιαφέροντος εδώ για να πάρετε την πιο φτηνή και εύκολη Πιστοποίηση Αγγλικών από το σπίτι σας

Και εδώ πάρτε έξτρα 4 μόρια με Πιστοποίηση Υπολογιστών (100% επιτυχία στις εξετάσεις) σε 2 ημέρες στα χέρια σας

Σκεφτείτε ότι άλλες Πιστοποίησεις έχουν εξέταση μετά από 5 μήνες από τώρα

Η Πιστοποίηση Αγγλικών που προωθεί η goLearn είναι η μόνη που έχει τηλεξετάσεις κάθε ημέρα! Σκεφτείτε πως άλλες πέρα του οτι ειναι δια ζώσης έχουν εξέταση το Νοέμβριο, Δεκέμβριο και πολύ πιο μακριά!

Πάρτε ακόμα 7 μόρια (Σύνολο 18) με 2η ξένη γλώσσα - Έυκολα Ιταλικά ή Ισπανικά

Επικοινωνήστε με την goLearn για να πάρετε εύκολα Ισπανικά και Ιταλικά για ακόμα 7 μόρια